Căutare Live

„Spider-Man: Far from Home” a rămas pe primul loc în box office-ul nord-american

Filmul regizat de Jon Watts, cu Tom Holland, Samuel L. Jackson, Jake Gyllenhaal şi Zendaya în distribuţie, a avut un buget de producţie de 160 de milioane de dolari, depăşit de mai mult de cinci ori până în prezent de încasările generate la nivel global - 847 de milioane de dolari - potrivit boxofficemojo.com.

„Spider-Man: Far from Home”, al şaptelea film al francizei şi al 23-lea Marvel, s-a menţinut pe primul loc în box office-ul nord-american, cu încasări de 45,3 milioane de dolari în al doilea weekend de la premieră.

Filmul regizat de Jon Watts, cu Tom Holland, Samuel L. Jackson, Jake Gyllenhaal şi Zendaya în distribuţie, a avut un buget de producţie de 160 de milioane de dolari, depăşit de mai mult de cinci ori până în prezent de încasările generate la nivel global - 847 de milioane de dolari - potrivit boxofficemojo.com.

Cel de-al patrulea film din franciza animată „Toy Story” şi-a menţinut poziţia secundă a actualului top nord-american. În al patrulea weekend de la debut, filmul a generat încasări de 20,6 milioane de dolari.

Filmul de acţiune „Crawl”, de Alexandre Aja, a debutat pe locul al treilea în top, cu încasări de 12 milioane de dolari. Acţiunea are loc în timpul unui uragan de categorie 5, când o femeie încearcă să îşi salveze tatăl şi ajunge să fie prinsă într-o casă inundată, fiind nevoită să lupte cu aligatorii.

Comedia de acţiune „Stuber: Detectiv de nevoie”, regizată de Michael Dowse, cu Karen Gillan, Dave Bautista, Natalie Morales şi Kumail Nanjiani în distribuţie, a debutat pe poziţia a patra a box office-ului nord-american, cu încasări de 8 milioane de dolari.

Comedia muzicală „Yesterday”, regizată de Danny Boyle, a coborât două locuri, până pe cinci, după ce în al treilea weekend de la premieră a generat încasări de 6,7 milioane de dolari.

Filmul fantasy „Aladdin” al lui Guy Ritchie s-a clasat pe locul al şaselea, în coborâre o poziţie. În al optulea weekend de la premieră, lungmetrajul a generat încasări de 5,8 milioane de dolari.

Filmul horror „Annabelle Comes Home”, al şaptelea din Universul Conjuring, a coborât trei locuri, până pe şapte, după al treilea weekend de la debut, când a generat încasări de 5,5 milioane de dolari.

Drama horror „Midsommar”, care spune povestea unui grup ce călătoreşte în Suedia pentru un festival, s-a clasat pe locul al optulea, în coborâre două poziţii, după al doilea weekend de la premieră, când a generat încasări de 3,5 milioane de dolari.

Animaţia „The Secret Life of Pets 2”, pentru care şi-au împrumutat vocile, între alţii, actorii Patton Oswalt, Kevin Hart şi Harrison Ford, a coborât două locuri în top, până pe nouă. În al şaselea weekend de la premieră, filmul a generat încasări de 3,1 milioane de dolari.

Filmul de acţiune „Men in Black International” a coborât două locuri, până pe zece. În al cincilea weekend de la lansare, a generat încasări de 2,2 milioane de dolari.

Sursa : news.ro

Filmele „La Gomera” şi „Monştri” vor fi proiectate la Festivalul internaţional de Film Independent Anonimul... Fast and Furios Presents: Hobbs & Shaw a avut premiera la Los Angeles. Când apare filmul în cinema...
Parteneri
Cum vei fi cerută în căsătorie în funcție de zodie. Află ce surprize ți-au pregătit astrele
Catine.ro
Ultimele știri
x