Căutare Live

„The Goldfinch: Iluzia Libertăţii”, cu Nicole Kidman în rol principal, din 13 septembrie în cinematografele româneşti

Drama „The Goldfinch: Iluzia Libertăţii”, cu Nicole Kidman în rol principal, va rula din 13 septembrie în cinematografele româneşti.

Drama „The Goldfinch: Iluzia Libertăţii”, cu Nicole Kidman în rol principal, va rula din 13 septembrie în cinematografele româneşti.

Regizat de John Crowley, filmul este o ecranizare a romanului omonim scris de Donna Tartt, premiat cu Pulitzer şi medalia de excelenţă „Andrew Carnegie” pentru ficţiune.

Theodore „Theo” Decker avea 13 ani când mama lui a murit în urma unui atentat cu bombă din Muzeul de Artă Metropolitan. Tragedia a schimbat complet cursul vieţii lui şi l-a trimis pe un drum încărcat cu durere şi vinovăţie, redescoperire, căinţă şi chiar iubire. Prin toate acestea, de-a lungul anilor, după ce a fost adoptat de o familie înstărită, el a păstrat o singură piesă din acea zi - un tablou cu o pasăre mică legată de colivia ei. „Sticletele”.

Din distribuţie mai fac parte Finn Wolfhard, Ashleigh Cummings, Sarah Paulson, Ansel Elgort şi Luke Wilson.

Drama, producţie Warner Bros. Pictures şi Amazon Studios, va fi distribuită în România de Vertical Entertainment.

Compania de distribuţie a anunţat pentru aceeaşi zi şi lansarea în cinematografe a animaţiei „O belea de căţel/ Trouble” (WV Enterprises), în varianta dublată în limba română.

Sursa : news.ro

Filmul horror "It Capitolul 2" - Regizorul Andy Muschietti asigură că există multe puncte comune între Trump ş... Oscar 2020 - Norvegia, Suedia şi Finlanda şi-au desemnat propunerile pentru nominalizare...
Parteneri
Cum vei fi cerută în căsătorie în funcție de zodie. Află ce surprize ți-au pregătit astrele
Catine.ro
Ultimele știri
x