Live acumTe cunosc de undeva!
Prime Time 20:00Te cunosc de undeva!

Top 10 filme online horror de văzut în 2019

Top 10 filme online horror de văzut în 2019. Dacă îți plac filmele de groază, vei urmări cu interes, forțele și personajele cel mai des întâlnite în acest gen de filme, vampirii, demonii, monștrii, criminalii in serie, fantomele, a1.ro ți-a pregătit un top unic și atractiv

Filme horror

cinemagia.ro

Top 10 filme online horror de văzut în 2019. Dacă îți plac filmele de groază, vei urmări cu interes, forțele și personajele cel mai des întâlnite în acest gen de filme, vampirii, demonii, monștrii, criminalii in serie, fantomele, a1.ro ți-a pregătit un top unic și atractiv

Dacă îți plac filmele care te țin în suspans, te fac să îți auzi bătăile inimii în liniștea serii și să crezi că nu ești singur în casă atunci îți trebuie o nouă listă de filme online horror. Iată ce filme noi horror poți viziona anul acesta.

Top 10 filme online horror 2019

Us

Top 10 filme online horror de văzut în 2019

Filmul în regia lui Jordan Peele îi are ca actori principali pe Yahya Abdul-Mateen II, Elisabeth Moss, Anna Diop și Lupita Nyong’o. Horror-ul ne spune povestea lui Adelaide Wilson o femeie care se întoarce la casa de vacanță unde și-a petrecut copilăria, împreună cu soțul ei, Gabe (Winston Duke), și cu cei doi copii ai lor, pentru o binemeritată vacanță de vară.

Frământată de o traumă din copilărie, inexplicabilă și încă nerezolvată, adusă acum la suprafață și agravată de o serie de coincidențe bizare, Adelaide devine tot mai sigură că ceva cumplit urmează să i se întâmple familiei ei.

Escape Room

Top 10 filme online horror de văzut în 2019

Filmul horror e în regia lui Adam Robitel. Din distribuție fac parte Jay Ellis, Deborah Ann Woll, Taylor Russell, Tyler Labine și Logan Miller. Filmul spune povestea a şase oameni care nu se cunosc între ei, dar care se confruntă cu o serie de situaţii critice, imposibil de controlat şi care trebuie fie să-şi pună mintea la contribuţie pentru a le depăşi, fie să moară.

Happy Death Day 2U

Top 10 filme online horror de văzut în 2019

Filmul e în regia lui Christoper Landon, iar din distribuție fac parte Phi Vu, Steve Zissis, Israel Broussard și Jessica Rothe. Jessica Rothe se întoarce în fruntea distribuției cu o nouă serie de întâmplări mortale în "Zi de naştere mortală 2", continuarea marelui succes de box-office din 2017. De data aceasta, Tree (Jesica Rothe) descoperă că e mult mai ușor să moară iar și iar, față de pericolele pe care le are de înfruntat cât timp e în viață.

The Prodigy

Top 10 filme online horror de văzut în 2019

Filmul e în regia lui Nicholas McCarthy. Din distribuție fac parte Colm Feore, Brittany Allen, Taylor Schilling și Jackson Robert Scott. Filmul spune povestea lui Sarah, o mamă al cărei fiu, Miles, dă semne îngrijorătoare că ar fi sub influența unei forțe malefice, supranaturale. Temându-se pentru siguranța familiei sale, Sarah trebuie să-și înăbușe instinctul matern, care-i cere să-și protejeze fiul, în favoarea unui instinct de detectiv, ce ar putea să îi dezvăluie ce sau cine cauzează răul căruia Miles nu-i poate face față.

The House that Jack Built

Top 10 filme online horror de văzut în 2019

Filmul e în regia lui Lars von Trier, iar din distribuție fac parte Uma Thurman, Matt Dillon și Bruno Ganz. Filmul spune povestea lui Jack. Odată cu primele crime pe care le-a comis în anii ’70 în America, Jack a făcut primul pas pentru a deveni un sofisticat criminal în serie. Dispunând de o inteligență cu mult peste medie, Jack este conștient de starea în care se află și anomaliile pe care aceasta le generează, însă preferă să-și discute problemele și frământările interioare doar cu Verge, căruia îi mărturisește că pentru el, fiecare crimă este o operă de artă în sine. Însă pe măsură ce intervenția poliției devine inevitabilă, Jack începe să își asume riscuri tot mai mari, în încercarea sa de a crea o operă de artă supremă.

Overlord

Top 10 filme online horror de văzut în 2019

Filmul e în regia lui Julius Avery. Din distribuție fac parte Jacob Anderson, Pilou Asbaek, Bokeem Woodbine și Wyatt Russel. Filmul spune povestea unei trupe de parașutiști americani care, cu câteva ore înainte de Marea Debarcare din Normandia, aterizează în Franța ocupată de naziști cu o misiune crucială pentru succesul invaziei. Însărcinați cu distrugerea unui emițător radio aflat pe o biserică fortificată, soldații își unesc forțele cu o tânără localnică pentru a distruge turnul bisericii. Dar biserica ascunde ceva terifiant în catacombe – un laborator secret nazist, unde soldații americani vor avea de înfruntat inamici cum nimeni nu a văzut vreodată.

Venom

Top 10 filme online horror de văzut în 2019

Filmul e în regia lui Ruben Fleischer, iar din distribuție fac parte Tom Hardy și Michelle Williams. Filmul spune povestea lui Eddie Brock, un jurnalist care investighează cercetările unui sinistru om de știință (Riz Ahmed), care face experiențe pe o stranie materie neagră extraterestră. Brock ajunge în contact cu aceasta. Materia îi infestează corpul și îi schimbă personalitatea, dându-i în schimb super-puteri.

The Possession of Hannah Grace

Top 10 filme online horror de văzut în 2019

Filmul în regia lui Diederik van Rooijen o are ca actriță principală pe Shay Mitchell. Filmul spune povestea unei exorcizări terifiante care curmă viața unei adolescente. La câteva luni de la eveniment, fosta poliţistă, Megan Reed (Shay Mitchell) încearcă să revină la o viaţă normală, după ce asistase la moartea partenerului său, fără să poată interveni şi după ce ajunsese să consume droguri şi alcool pentru a-şi învinge durerea. Megan lucrează acum la morga unui spital din Boston, unde a reuşit să se dezbare de vicii, găsindu-şi o oarecare linişte în acest loc al morţii şi singurătăţii.

The Night Eats the World

Top 10 filme online horror de văzut în 2019

Filmul e în regia lui Dominique Rocher, iar din distribuție fac parte David Kammenos, Sigrid Bouaziz, Denis Lavant și Anders Danielsen. Filmul ne spune povestea lui Sam. După ce s-a trezit într-un apartament unde cu doar o noapte înainte o petrecere era în toi, Sam este forțat să înfrunte realitatea. El a rămas singur, iar zombii au invadat străzile din Paris. Terifiat de cele văzute, Sam va trebui să se baricadeze în interiorul clădirii și să își plănuiască supraviețuirea. Dar este cu adevărat singurul supraviețuitor?

The Nun

Top 10 filme online horror de văzut în 2019

Filmul în regia lui Corin Hardy îi are ca actori principali pe Demian Bichir, Charlotte Hope și Taissa Farmiga. Filmul spune povestea unei călugărițe. După ce aceasta își ia viața în condiții misterioase la o mănăstire izolată din România, înalții prelați de la Vatican hotărăsc să cerceteze incidentul. Astfel, în ciuda trecutului său destul de obscur, părintele Burke este trimis la mănăstirea Cârța împreună cu o tânără novice, chiar înainte ca aceasta să își depună jurământul final. Reușind să descopere taina blestemată pe care o ascune mănăstirea, cei doi ajung să își riște nu doar viața, dar și credința și chiar propriul suflet în confruntarea cu prezența malefică ce bântuie mănăstirea.

Sursă foto: cinemagia.ro

Recomandari