Live acumNeatza cu Razvan si Dani
Prime Time 20:30Poftiţi pe la noi: Poftiţi la Nea Marin! (r)

Top 12 filme online de actiune 2019, bune de văzut în această primăvară

Top 12 filme online de actiune 2019 bune de văzut în această primăvara. Pentru românii care au nevoie de câteva momente de adrenalină și deconectare, în care să mai uite de problemele zilnice, iată câteva propuneri de filme de acțiune spectaculoase

Filme de actiune

cinemagia.ro

Top 12 filme online de actiune 2019 bune de văzut în această primăvara. Pentru românii care au nevoie de câteva momente de adrenalină și deconectare, în care să mai uite de problemele zilnice, iată câteva propuneri de filme de acțiune spectaculoase

Când primăvara aceasta vine cu filme online de acțiune, știi că nu ai cum să le ratezi. Alege dintre cele mai intrigante filme, cu suspans și acțiune de te ține cu sufletul la gură. Iată un top al celor mai bune filme de acțiune 2019.

Top 12 filme online de acțiune 2019

The Crow

Filmul e regizat de Corin Hardy, iar din distribuție fac parte Forest Whitaker, Jessica Brown Findlay, Jason Momoa. Filmul spune poveste lui Eric. La un an după ce el și soția sa au fost uciși, Eric, un chitarist poetic, este readus la viață de un corb.

Captain Marvel

Filmul în regia lui Anna Boden și Ryan Fleck îi are ca actori principali pe Gemma Chan, Brie Laron, McKenna Grace, Lee Pace, Samuel L. Jackson, Jude Law, Dijmon Hounsou. Acțiunea noului film „Captain Marvel” are loc în 1995, când Carol Danvers (Brie Larson), fost pilot în U.S. Air Force, devine unul dintre cei mai puternici eroi ai galaxiei. După un stagiu de pregătire în Starforce, o unitate militară de elită de pe planeta Kree, Carol se întoarce pe Pământ, cu o mulțime de întrebări fără răspuns despre trecutul și identitatea ei.

Alita: Battle Angel

Filmul de acțiune e în regia lui Robert Rodriguez. Din distribuție fac parte Mahershala Ali, Christoph Waltz, Rosa Salazar și Jennifer Connelly. Filmul ne spune povestea Alitei. Ea se trezește fără să-și amintească cine este, într-o lume din viitor pe care nu o recunoaște, ea este luată de Ido (Christoph Waltz), un medic binevoitor care își dă seama că undeva în acest corp de cyborg abandonat se află inima și sufletul unei tinere cu un trecut extraordinar. În timp ce Alita învață să-și trăiască noua viață pe străzile rău famate ale orașului Iron, Ido încearcă să o protejeze de trecutul ei misterios, în timp ce noul ei prieten Hugo (Keean Johnson) o ajută să-și recapete memoria.

Escape Room

Filmul în regia lui Adam Robitel îi are în rolurile principale pe Jay Ellis, Logan Miller, Taylor Russell, Deborah Ann Woll și Tyler Labine. Filmul este un thriller psihologic de acțiune despre şase oameni care nu se cunosc între ei, dar care se confruntă cu o serie de situaţii critice, imposibil de controlat şi care trebuie fie să-şi pună mintea la contribuţie pentru a le depăşi, fie să moară.

Polar

Filmul e în regia lui Jonas Akerlund, iar din distribuție fac parte Vanessa Hudgens, Mads Mikkelsen și Katheryn Winnick. Filmul ne spune povestea celui mai bun asasin din lume, Duncan Vizla alias Kaizerul Negru (Mads Mikkelsen), se retrage din activitate, iar fostul său angajator îl declară un pericol pentru firmă. Văzându-se obligat să reintre în acțiune, protagonistul înfruntă o armată de ucigași necruțători mai tineri și mai rapizi, care vor face orice pentru a-l elimina.

Triple Threat

Filmul e în regia lui Jesse V. Johnson, iar din distribuție fac parte Tiger Hu Chen, Michael Jai White, Scott Adkins și Celina Jade.

Triple Frontier

Filmul în regia lui J.C. Chandor îl are ca actor principal pe Ben Affleck. La granița dintre Paraguay, Argentina și Brazilia prosperă un rai al infractorilor. Autoritățile nu se pot apropia de periculoasele bande de dealeri, în timp ce conturile acestora se umplu în urma traficului de droguri. Dar până când? Descoperă acțiunea acestui film de excepție.

Rambo 5

Filmul e în regia lui Adrian Grunberg, iar din distribuție fac parte Paz Vega și Sylvester Stallone. Un personaj legendar se pregăteşte să revină în acţiune. De data aceasta, protagonistul declară război unui cartel de droguri mexican, ce o răpeşte pe fiica unui prieten de-al său.

Shaft

Filmul e în regia lui Tim Story, iar din distribuție fac parte Samuel L. Jackson, Regina Hall, Avan Jogia, Matt Lauria și Alexandra Shipp. Nu rata acest film de acțiune ca te va ține în suspans.

Above Suspicion

Filmul în regia lui Phillip Noyce, iar din distribuție fac parte Emilia Clarke, Thora Birch, Karl Glusman, Jack Huston și Johnny Knoxville. Filmul urmărește povestea reală a unui agent FBI recent căsătorit, care a fost repartizat într-un oraș montan din Kentucky, unde începe o aventură periculoasă cu o informatoare. Când agentul FBI Mark Putnam este trimis într-un mic oraș minier din Kentucky împreună cu soția sa, el începe să instruiască informatorii, și să-i urmărească pe hoții de bănci și operatorii magazinelor. Acolo el este atras într-o aventură interzisă cu o femeie săracă din localitate, care devine informatorul său cel mai valoros. Susan Smith, o consumatoare de droguri atrăgătoare cu legături în lumea interlopă rurală, devine unul dintre cele mai utile și mai problematice „averi”. Ea vede în el o cale de evadare, în schimb, aventura este un bilet către dezastru pentru ambii. Cei doi devin rapid încurcați într-o aventură obsesivă, care se sfârșește tragic atunci când Mark o ucide brutal pe Susan pentru a-și proteja minciunile și cariera. Acest scandal a zdruncinat bazele celei mai importante agenții naționale de securitate, sfârșindu-se cu prima condamnare a unui agent FBI pentru crimă.

Soul Hunters

Filmul îi are în rolurile principale pe David Josh Lawrence, Zach Scheerer și Franziska Schissler. Filmul spune povestea lui Marcus. El a fost un agent în forțele speciale operative până în momentul când a încurcat locația la care trebuia să ajungă pentru dezamorsarea unei bombe. Explozia rezultată din această greșeală a dus la sute de morți, inclusiv familia partenerului său Eli.

Cold Pursuit

Filmul e în regia lui Hans Petter Moland, iar din distribuție fac parte Emmy Rossum, Liam Leeson, Laura Dem și William Forsythe. Toate problemele par să fi înghețat sub stratul uriaș de zăpadă în acest orășel nordic. Nels Coxman (Liam Neeson), cetățean model și familist convins, este pus la grea încercare în momentul în care fiul sau este găsit mort în circumstanțe foarte misterioase. Răzbunarea devine principala lui preocupare și rând pe rând își face dreptate singur executându-i pe cei pe care îi consideră vinovați.

Sursă foto: cinemagia.ro

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro