Top 7 filme online de comedie pe care să le vezi în luna septembrie

Top 7 filme online de comedie pe care să le vezi în luna septembrie. Demi soeurs, Charming, Povestea unui pierde-vară, Taxi 5, iată doar câteva dintre propunerile a1.ro pentru luna septembrie

Filme septembrie 2018

cinenews.be

Toamna aceasta, când vremea e ploioasă, te poți răsfăța cu cele mai bune filme de comedie care au avut premiera anul acesta. Nu lăsa vremea posomorâtă să te plictisească și alege unul din filmele din lista noastră de filme de comedie 2018 pentru a-ți pune un zâmbet pe față.

1. Demi Soeurs

În regia lui Francois-Regis Jeanne și Saphia Azzeddine, filmul spune povestea lui Lauren, o tânără care încearcă să descopere lumea modei. Surorile ei, Olivia și Salma, de 28 respectiv 26 de ani sunt foarte diferite. Olivia dorește să salveze afacerea părinților ei și să își găsească un soț, pe când Salma este profesoară de istorie și încă locuiește cu mama lor. Într-o zi cele trei surori primesc drept moștenire de la tatăl lor un apartament în Paris. Oare cât de greu va fi pentru ele să îl împartă?

2. Charming

Cine a zis că adulți nu se pot uita la animații? Această comedie în regia lui Ross Venokur te va fermeca. Charming prezintă povestea a trei prințese care află că sunt logodite cu același prinț fermecător. Animația e una diferită de toate celelalte, reușind să reunească voci ale unor artiste celebre, cum ar fi Sia, Avril Lavigne, Demi Lovato și Ashley Tisdale.

3. Povestea unui pierde-vară

Dacă ți-e dor să râzi cu poftă la o comedie românească, atunci această comedie în regia lui Paul Negoescu sigur îți va plăcea. Filmul ne spune povestea lui Petru, un profesor de matematică de 42 de ani care predă la Politehnică. El este într-o relație cu Irina, dar nu își asumă relația aceasta decât pe jumătate. El va fi nevoit să uite de ieșirile la bere cu băieții și să se maturizeze atunci când află că Irina este însărcinată.

4. Taxi 5

Filmul în regia lui Franck Gastambide relatează povestea lui Sylvian Marot, un polițist din Paris și un șofer de excepție. El este transferat în departamentul de poliție din Marsilia unde este solicitat să pună capăt jafurilor comise de “banda de italieni”. Aceștia jefuiesc toate magazinele de bijuterii din Marsilia. Sylvian pare omul potrivit pentru această misiune dat fiind faptul că e un șofer foarte bun. El împreună cu partenerul său Eddy Maklouf încearcă imposibilul.

5. Luis & The Aliens

O altă animație de excepție este Luis și mini Extratereștii în regia lui Christoph Lauenstein, Sean McCormack, Wolfgang Lauenstein. Luis este un băiețel orfan de mamă, fiind crescut doar de tatăl său, Armin care e specialist în OZN-uri. Într-o zi Luis este complet surprins când o navă spațială se prăbușește chiar în fața lui și din ea ies trei extratereștrii mici, Wabo, Nag și Mog. Când băiatul decide să îi arate tatălui său descoperirea, el află că acesta vrea să îi criogeneze pe extratereștrii. Va putea Luis să își păstreze noii prieteni?

6. Christopher Robin

Filmul în regia lui Marc Forster îl readuce pe marile ecrane pe Christopher Robin, dar de această dată ca adult. El este acum capul unei familii tipice din clasa muncitoare, fiind copleșit de griji și stres. Chiar când are cea mai mare nevoie îl reîntâlnește pe prietenul său din copilărie, Winnie the Pooh. Acesta îl va ajuta să rezolve o situație gravă la serviciu, dar și să își amintească despre plăcerile vieții.

7. Love, Simon

Această comedie în regia lui Greg Berlanti se bazează pe romanul cu același nume al autoarei Becky Albertalli. Filmul prezintă povestea palpitantă a unor tineri ce se îndrăgostesc. Simon Spier, un adolescent de 17 ani este pe punctul de a le spune alor săi că este homosexual. El s-a îndrăgostit online de un coleg anonim. Mesajele lor ajung pe mâinile cui nu trebuie și este șantajat de “clovnul clasei”. Va reuși Simon să își păstreze secretul ? Oare cum vor reacționa cunoscuții săi la aflarea secretului?

Urmărește aceste filme pentru a îți reaminti ce înseamnă adolescența, copilăria și problemele unui adult. Rămâi cu zâmbetul pe buze până la sfârșit și cheamă-ți alături toți prietenii pentru o seară de filme inedite.

Sursă foto: cinenews.be, teaser-trailer.com, dcnews.ro, cinenews.be, teaser-trailer.com, aceshowbiz.com, blackfilm.com

Ultimele știri