Căutare Live

VIDEO! Serialul filmat de Kevin Costner in Romania a facut audiente record in SUA

Paisprezece milioane de americani sunt cu ochii pe Romania! Serialul filmat de Kevin Costner pe plaiuri mioritice a facut audiente record in Statele Unite. Pentru televiziunea americana, e o victorie istorica. Pentru tara noastra, e poate cea mai buna strategie de promovare.

El este Kevin Costner, un actor american premiat cu doua Oscaruri. Fumeaza tutun romanesc, trage cu o pusca romaneasca si loveste romaneste. Si 14 milioane de americani il privesc. Pentru ei, Romania este noul Vest Salbatic, iar serialul "Hatfields and McCoys" e noua revelatie. Inspirata din fapte reale.

Istoria serialului s-a scris in America, in urma cu 100 de ani. Aproape un secol mai tarziu, Kevin Costner a venit in Romania, impreuna cu o armata de oameni, ca sa rescrie povestea. A filmat timp de trei luni pe platourile din Arges si in studiourile Castel Film.

Si daca actorul american era foarte incantat de vizita in Romania, in Dragoslavele, entuziasmul era zero. Poate ca locuitorii din Dragoslavele n-au auzit de Kevin Costner. Dar americanii au invatat intre timp ca Romania este o tara frumoasa, cu dealuri verzi, ape repezi si paduri virgine. 14 milioane de oameni au urmarit primul episod al serialului, difuzat de History Channel. E un record al tuturor timpurilor pentru un program de televiziune, exceptand evenimentele sportive.

Foto: Hepta

Clint Eastwood implineste azi onorabila varsta de 82 de ani. La multi ani!... "In spatele liniilor inamice" a pornit de la un caz real...
Parteneri
Cum să faci compost acasă. Sfaturi utile pentru utilizarea resturilor menajere
Dacă una din rezoluțiile tale pentru anul 2022 este să protejezi mai mult mediul, atunci îți venim în ajutor cu un ghid pentru a putea realiza compost la tine acasă. Compostul este un îngrășământ natural care se obține prin fermentarea resturilor de origine vegetală, dar și animală. El ajută la hrănirea și regenerarea solului.
Catine.ro
Ultimele știri