Căutare Live

VIDEO! Tudor Chirila, mort si fara ficat in scurtmetrajul "Merry Zombie Christmas"!

Tudor Chirila a ales sa spuna anul acesta "Craciun fericit" prin intermediul unui scurtmetraj de groaza in care cantaretul isi pierde viata, iar ficatul si matele sale sunt scoase de un copil zombie si duse la mama actorului, care le mananca.

"Merry Zombie Christmas" a fost lansat cu ocazia sarbatorilor de iarna si este regizat de Victor Dumitrovici si produs de Commitet. Din distributie mai fac parte Iulia Verdes, Stefan Cios, Mihai Vasiu, Iulian Turtaru si Filip Angheluta.

Intr-un Bucuresti apocaliptic, Tudor Chirila se plimba fara scop si omoara pe cine intalneste in drumul sau pana este si el omorat de un copil zombie. Imaginile de groaza din finalul scurtmetrajulul sunt insotite de clasica melodie "We wish you a Merry Christmas".
sursa: Jurnalul.ro


Participare romaneasca la Festival on Wheels cu filmul "Fotografia"... Ultimul film al lui Cristian Mungiu a primit finantare de la Consiliul Europei...
Parteneri
Obiceiuri pentru a evita depunerea de grăsime abdominală după vârsta de 50 de ani. Cum să-ți păstrezi silueta
Pentru a evita depunerea de grăsime abdominală după vârsta de 50 de ani este extrem de important să ai o dietă echilibrată și să eviți produsele care ar putea duce la acumularea kilogramelor în plus. Grăsimea abdominală mai este cunoscută drept grăsime viscerală și este în general periculoasă sănătății tale.
Catine.ro
Ultimele știri