Live acumMireasa Sezonul 2
Prime Time 20:30Chefi la cutite

"Bona de la Forţele Speciale" i-a adus lui Vin Diesel aproape 200 de milioane de dolari. Eroul vine vineri, 20 decembrie, la Antena 1!

Decembrie este luna filmelor la Antena 1, astfel că Vin Diesel, eroul de modă nouă, trece prin cele mai tari momente, vineri seara, de la 20:00, în super comedia ”Bona de la Forțele Speciale".

"Bona de la Forţele Speciale", vineri, 20 decembrie, ora 20:00

Bugetul producției "Bona de la Forţele Speciale" (The Pacifier) a fost stabilit undeva la 56 de milioane de dolari, iar încasările totale, potrivit site-urilor de specialitate, i-au adus producției cinematografice aproape 200 de milioane de dolari.

Dacă ai chef să râzi pe săturate, vineri seara, la Antena 1, continuă luna filmelor, cu "Bona de la Forţele Speciale"!

Sinopsis "Bona de la Forţele Speciale" (The Pacifier)

Shane Wolfe, puşcaş marin din trupele S.E.A.L.S. trebuie să jongleze cu două slujbe simultan. Să fie gata să sară la bătaie împotriva inamicului şi să facă pe bona cumsecade pentru copiii unui om de ştiinţă, aflaţi în mare pericol după ce tatăl lor fusese asasinat pentru o invenţie secretă.

Shane adaugă arsenalului militar pe care-l are în posesie vreo două surprize: câteva biberoane cu suc de fructe şi lapte şi o dubiţă trăsnet, numai bună pentru cinci copii.

Recomandari