Live acumAcces Direct
Prime Time 20:30Chefi la Cutite

Mircea Badea, inhibat sexual de manele: "Ca sa functionezi iti trebuie clima si ambient"

Cazul taximetristului violat de o "Angelina Jolie" in varianta romaneasca a ajuns si la urechile lui Mircea Badea. Realizatorul "In Gura Presei" s-a declarat surprins de faptul ca un barbat a reusit sa performeze cu manele si cutite ascutite pe fundal. Lucru nu tocmai simplu, chiar si pentru un mascul cu experienta! 

Cateodata, dragostea e o sabie cu doua taisuri. Mai ales cand ai de-a face cu o ninfomana inarmata. "Daca ar fi venit una si mi-ar fi pus cutitul la gat, e destul de greu sa prestezi... Ca sa functionezi iti trebuie clima si ambient. Dar mi-am dat seama ca nu asta m-ar fi inhibat. Sigur, nu ar fi fost foarte confortabil. Ceea ce m-ar fi inhibat ar fi fost faptul ca a pus manele. Prietena, am inteles-o pe aia cu cutitul, poate fi si kinki, dar aia cu manelele...", a comentat Mircea Badea nefericitul si totodata sangerosul act sexual.

Totusi, ca prin miracol, taximetristul a dus "cursa" la bun sfarsit. Cu alte cuvinte, s-a sacrificat pentru a-si salva pielea. Chiar daca agitatia l-a costat o lovitura de cutit...

Cat despre gradul de satisfactie al clientei, nu ne putem pronunta. Cert este ca, din dragoste, s-a nascut un dosar penal de toata frumusetea.

Recomandari