Căutare Live

Adele le-a detronat pe Lady Gaga si pe Rihanna

Cu albumul sau „21”, cel mai bine vandut in intreaga lume, cantareata Adele a oferit una dintre cele mai mari surprize ale anului 2011.

Media Traffic a stabilit clasamentul celor mai bine vandute albume la nivel mondial. Primul loc a revenit, fara drept de apel, cantaretei Adele, cu „21". Aparut in luna ianuarie, aceasta a doua incercare s-a vandut in 14,3 milioane de copii in intreaga lume. Albumul „19", scos in 2008 si-a gasit 2,7 milioane de dolari, situandu-se pe pozitia a 7-a in acel an.

Medalia de argint a fost castigata de Lady Gaga, cu „Born This Way". Lansarea, cu mare pompa, in luna mai i-a asigurat de la bun inceput succesul: a fost vandut in 5,3 milioane de exemplare. Locul trei al podiumului a revenit albumului „Christmas" de Michael Buble, aparut numai la sfarsitul lunii octombrie, dar vandut in 4 milioane de exemplare. O ascensiune asigurata de succesul de care s-a bucurat albumul cu precadere in Statele Unite si in Marea Britanie.

Pe pozitia a patru se afla Bruno Mars. Cu primul sau album „Doo Woops & Hooligans" el a sedus 3,8 milioane de ascultatori de pretutindeni din lume. Specialistii l-au catalogat pe Bruno Mars drept marea revelatie a anului 2011. Cu „Loud", Rihanna se situeaza pe locul 5, cu 3,3 milioane de exemplare vandute in cursul acestui an.

Sursa: FIN.ro

Foto: facebook.com

Julio Iglesias: Din poarta lui Real Madrid la Cerbul de Aur!... FOTO! Caleb Followill, de la Kings of Leon, va deveni tatic...
Parteneri
Tradiții și obiceiuri de Sfântul Andrei. Ce trebuie să faci pentru a-ți visa ursitul
Sfântul Andrei este sărbătorit la noi în țară în fiecare an în data de 30 noiembrie. Acesta este considerat a fi cel Întâi chemat dintre Apostolii lui Iisus Hristos. La noi în țară există o mulțime de tradiții și obiceiuri de ziua Sfântului Andrei. Multe dintre ele îi ajută pe oameni să se ferească de spiritele rele, în timp ce altele le ajută pe femeie să-și viseze alesul.
Catine.ro
Ultimele știri