Anda Adam, la un pas sa blocheze chat-ul american

Video chat-ul Andei Adam cu fanii sai de pe Facebook a fost la un pas de a bloca serverul americam US Stream. Peste 2000 de admiratori au accesat simultan canalul de conversatie online unde Anda si-a petrecut mai bine de doua ore dialogand cu prietenii sai de pe Facebook.

Avalansa de accesari simultane aproape ca a blocat serverul american, avand in vedere ca, in mod obisnuit, serviciul nu este proiectat sa suporte o astfel de incarcatura.

Anda Adam a avut ocazia sa discute, direct din apartamentul ei, cu fani din toata lumea, din Romania, Bulgaria, Maroc, Israel, Germania, Ucraina, Serbia, Statele Unite ale Americii, Portugalia, Cipru si, bineinteles, Tucia, tara unde este supranumita "Noua Madonna a Europei".

Timp de doua ore, Anda a raspuns intrebarilor fanilor ei si chiar s-a transformat intr-un veritabil DJ de radio. A pus muzica si chiar a facut dedicatii. Multi dintre fanii sai au rugat-o sa le cante atat lor, cat si rudelor sau prietenilor lor "La Multi Ani".

"M-am simtit minunat si imi imaginam ca sunt ca la un concert cu 2000 de oameni la care toti au dansat cu mine si carora le-am si cantat live piesa Cadillac, ca improvizatie de moment. Am oferit sapte CD-uri cu autograf celor care mi-au adresat cele mai interesante intrebari. Am sa revin in aproximativ doua saptamani online pentru fanii mei pentru ca m-am simtit incredibil de bine. Va fi o combinatie intre radio, reality show, live chat si web si voi avea si alte surprise, chiar un cadou important pentru cel mai inrait fan!", declara Anda Adam.

Ultimele știri