Black Eyed Peas face din nou istorie în topurile americane

Formatia americana Black Eyed Peas a devenit primul grup din ultimii 19 ani cu trei single-uri de pe acelasi album care au ajuns pe prima pozitie in topul Billboard Hot 100

Piesa "Imma Be", de pe albumul "The E.N.D." al grupului Black Eyed Peas, a ajuns pe prima pozitie in acest top, detronand piesa "TiK ToK" lansata de Ke$ha, care a coborat pe locul al doilea.

Black Eyed Peas a stabilit un alt record in 2009, petrecand 26 de saptamani consecutiv pe prima pozitie a topului american, dupa ce piesa "Boom Boom Pow" (12 saptamani) a fost detronata de un alt single al grupului, intitulat "I Gotta Feeling" (14 săptamani). Al treilea single al trupei Black Eyed Peas de pe albumul "The E.N.D.", intitulat "Meet Me Halfway", a ajuns pana pe pozitia a saptea in Billboard Hot 100.

Wilson Phillips este ultimul artist care a reusit aceasta performanta, cu trei single-uri de pe albumul care ii poarta numele si care au ajuns pe prima pozitie in topul american - "Hold On", "Release Me" si "You're In Love", in perioada 1990 - 1991.

Trupa Black Eyed Peas, compusa din Fergie, Will.i.am, Apl.de.ap si Taboo, a fost recompensata cu trei premii Grammy, iar albumele ei au fost vandute in peste 20 de milioane de exemplare in intreaga lume.

Trupa americana a concertat si la Bucuresti, pe 15 septembrie 2007, la Arenele Romane.

Antena3.ro

Ultimele știri