Cântăreaţa k-pop Sulli, găsită fără viaţă în casa ei din apropiere de Seul

Cântăreaţa k-pop Sulli, în vârstă de 25 de ani, a fost găsită fără viaţă în casa ei din apropiere de Seul, potrivit BBC.

Cântăreaţa k-pop Sulli, în vârstă de 25 de ani, a fost găsită fără viaţă în casa ei din apropiere de Seul, potrivit BBC.

Poliţia a transmis că managerul artistei a fost cel care a găsit-o şi a anunţat autorităţile.

O anchetă este în curs, iar sinuciderea este luată în calcul.

Starul, care are milioane de fani pe reţelele de socializare, a fost membră a grupului F(x) până în 2015, când a decis să urmeze o carieră în actorie.

Sulli, pe numele real Choi Jin-ri, a renunţat la activitatea muzicală după ce s-a confruntat cu numeroase abuzuri online. Ea era bună prietenă cu Jonghyun, artist k-pop, care s-a sinucis în 2017, la vârsta de 27 de ani.

Cântăreaţa era cunoscută pentru controversele create de exprimarea sa liberă.

Ea a fost implicată în scandalul supranumit „no-bra”, arătându-şi sânii în mai multe ocazii.

Sursa : news.ro

Parteneri
Meghan Markle împlinește 40 de ani. Detalii mai puțin știute despre Ducesa de Sussex
Meghan Markle împlinește frumoasa vârstă de 40 de ani și pare mai fericită ca niciodată. Ducesa de Sussex are alături o familie frumoasă și multă dragoste primită din partea celor apropiați. Oamenii sunt nerăbdători să vadă cum își va serba aceasta aniversarea, mai ales că sursele au speculat faptul că Ducesa ar fi angajat un organizator de petreceri care a colaborat inclusiv cu celebra Oprah Winfrey.
Catine.ro
Ultimele știri