Live acum
Prime Time 20:00Antitalent

Celine Dion va concerta la București, pe Arena Națională! Cât costă biletele și când vor fi puse în vânzare 

Celine Dion vine în România, e oficial. Celebra cântăreață va concerta la București, pe Arena Națională, anul viitor, pe 29 iulie, iar biletele vor fi puse în vânzare joi, 17 octombrie, ora 10:00, pe celine.emagic.ro, iabilet.ro și eventim.ro.

Celine Dion vine în România, e oficial. Celebra cântăreață va concerta la București, pe Arena Națională, anul viitor, pe 29 iulie, iar biletele vor fi puse în vânzare joi, 17 octombrie, ora 10:00, pe celine.emagic.ro, iabilet.ro și eventim.ro.

Legendara cântăreață va ajunge pentru prima dată în România, anul viitor, pe 29 iulie 2020, iar biletele pentru concert vor fi puse în vânzare începând cu data de 17 octombrie, ora 10:00 AM, ora României.

Citește și: Concertul pe care Celine Dion îl va susţine la Bucureşti va avea loc pe Arena Naţională

De asemenea, membrii fanclubului Team Celine vor putea cumpără bilete în exclusivitate printr-o perioada de pre-sale, urmând a există câteva sesiuni de pre-sale limitate și pentru fanii înscriși în bazele de date ale organizatorului, distribuitorilor de bilete sau partenerilor evenimentului.

Biletele vor fi disponibile pe celine.emagic.ro, iabilet.ro și eventim.ro. Acestea vor costa între 225 și 850 de lei (cu taxe și comisioane incluse) în funcție de distanța față de scenă. Toate biletele sunt cu loc - inclusiv zona de gazon va avea sectoare de scaune. De asemenea, vor exista și pachete VIP pentru acest eveniment.

Concertul din București face parte din turneul COURAGE WORLD TOUR, care promovează și primul album în limba engleză al artistei din ultimii șase ani și va ajunge în aproape 100 de orașe din întreagă lume.

Citește și: Celine Dion, afectată de un virus la gât, anulează mai multe concerte

"Mărturisesc că încercăm de mai bine de 10 ani să o aducem pe Celine Dion în România, dar ne-am tot lovit de reînnoirea anuală a faimoaselor ei rezidențe în Las Vegas. Ne-am bucurat enorm când a luat în sfârșit decizia de a porni într-un turneu mondial, care va ajunge în peste 100 de orașe, de pe toate continentele. În România, Celine Dion este una dintre cele mai îndrăgite cântărețe internaționale, iar Bucureștiul va fi unul dintre puținele orașe din Europa de Est unde va concerta, astfel încât așteptăm și foarte mulți fani din Serbia, Bulgaria, Turcia, Ucraina și Moldova.", a declarat Laura Coroianu, organizator, potrivit wall-street.ro.

Citește și: Turneul mondial al cântăreței Celine Dion va trece și prin România! Ce se știe, până acum, despre concertul din București

Celine Dion a lansat de curând, trei noi piese de pe următorul album, „Courage”. “Imperfections”, “Lying Down” și “Courage” sunt melodii cu o nouă direcție creativă pentru artistă și vor putea fi ascultate live în timpul concertului de la București.