Perfect Symphony. Reacția lui Ed Sheeran atunci când Andrea Bocelli începe să-i cânte piesa

Vestea că Ed Sheeran vine în România s-a răspândit cu repeziciune, la scurt timp după ce, pe internet, a apărut clipul în care artistul de renume mondial spune, cu zâmbetul pe buze: "Salutare! Vin în România, pentru prima dată, ne vedem în 2019, pe Arena Națională".

Vestea că Ed Sheeran vine în România s-a răspândit cu repeziciune, la scurt timp după ce, pe internet, a apărut clipul în care artistul de renume mondial spune, cu zâmbetul pe buze: "Salutare! Vin în România, pentru prima dată, ne vedem în 2019, pe Arena Națională".

Ed Sheeran concertează pe data de 3 iulie, 2019, iar biletele se pun în vânzare începând cu 27 septembrie, ora 12.00, de pe www.eventim.ro.

Eh Sheeran a devenit cunoscut în urma lansării piesei "Thinking out loud", iar seria de hituri a continuat. S-a ajuns la "Perfect", melodia care a stat săptămâni la rând pe primul loc în clasamentele din toată lumea.

"Perfect" are șase versiuni: cea cu Andrea Bocelli, povestea unui real succes

Cântăreţul britanic a lansat şase versiuni ale piesei "Perfect", incluse pe cel mai recent album al său, „÷ (Divide)”, lansat în luna martie: originalul, o versiune acustică, remixuri făcute de Robin Schulz şi Mike Perry şi două duete - cu Beyoncé şi Andrea Bocelli.

„÷ (Divide)” este cel mai bine vândut album al anului în Marea Britanie, iar pe acest material de studio se află şi piesele „Shape of You” şi „Galway Girl”.

„Este un vis devenit realitate şi sunt foarte mândru şi fericit”, trasmitea Ed Sheeran fanilor săi.

Povestea clipului în care Ed Sheeran pare mut de uimire

A mers până în Toscana, acolo unde Andrea Bocelli își are locuința. L-a așteptat cu interes, căci auzisem de el chiar de la copiii săi. Da, copiii lui Bocelli sunt fani declarați ai lui Ed Sheeran

"Îl știam pe Ed Sheeran, ne-am întâlnit de câteva ori la evenimente, însă am auzit de acest cântec, <<Perfect>>, de la copiii mei, Amos și Matteo, care sunt fani Ed Sheeran și care s-au arătat extrem de încântați atunci când au auzit că acesta m-a contactat pentru o colaborare", mărturisea Andrea.

Clipul filmat acasă pe Andrea Bocelli, în Toscana, a fost lansat în decembrie 2017. Noua versiune a fost primită cu mare entuziasm de fanii ambilor artisti, astfel că a urcat cu repeziciune în topuri, reușind să-și pastreze poziția de lider săptămâni la rând.

Pentru Ed avea să fie o provocare să cânte în italiană, considerând că limba italiană este mult mai plăcută si melodioasă decât engleza.

"Mi-a plăcut enorm să cânt în italiană, iar atunci când am auzit piesa "Perfect" reorchestrată m-am gândit imediat că s-ar potrivi de minune pentru o voce precum cea a lui Andrea Bocelli", a mai dezvăluit artistul, într-un clip postat pe YouTube drept "Making of" de la filmările videoclipului "Perfect Symphony".

Mai mult, încântarea lui Ed de a se afla în casa lui Bocelli și de a-l asculta cântându-i piesa i s-a putut citi pe față. Expresivitatea artistului este de neprețuit, iar scenele au fost surprinse, montate și redate într-un mod inedit în videoclipul "Perfect Symphony".

Ultimele știri