Live acumObservator 19
Prime Time 20:00Sacrificiul

Doliu în lumea muzicii! S-a stins din viață marele tenor Tiberiu Octavian Ambrozie

Opera Națională din Iași a făcut tristul anunț pe pagina de socializare transmițând sincere condoleanțe familiei și apropiaților. Zeci de oameni au fost îndurerați după ce au văzut mesajul în care tenorul Tiberiu Octavian Ambrozie, cu o activitate muzicală de peste 4 decenii – a trecut în neființă.

Opera Națională din Iași a făcut tristul anunț pe pagina de socializare transmițând sincere condoleanțe familiei și apropiaților. Zeci de oameni au fost îndurerați după ce au văzut mesajul în care este anunțată trecerea în neființă a tenorului Tiberiu Octavian Ambrozie, cu o activitate muzicală de peste 4 decenii

A fost unul dintre fondatorii Operei Nationale din Iasi, un artist apreciat care a crescut generatii importante de muzicieni care iubesc opera. Inmormantarea acestuia a avut loc astazi, la ora 13:00, dupa ce sicriul cu trupul neinsufletit al tenorului a fost depus la capela Cimitirului Eternitatea din municipiul Iasi.

„Opera Națională Română Iași își exprimă profundul regret pentru trecerea la cele veșnice a tenorului Tiberiu Octav Ambrozie, membru fondator al Operei ieșene. Timp de peste patru decenii, domnul Tiberiu Octav Ambozie a fost unul dintre cei mai apreciați artiști lirici ai instituției, interpretând nenumărate roluri solistice”, este mesajul postat în mediul online.