Gotye a criticat modul in care cei din serialul Glee i-a cantat melodia

Se pare ca renumitul Gotye nu a fost prea impresionat de performanta muzicala a celor de la “Glee”, atunci cand au interpretat faimoasa lui piesa, “Somebody That I Used To Know”.

Gotye a declarat pentru ziarul australian The Sunday Mail: "Au fost foarte bine pregatiti in privinta instrumentalelor, insa vocalii pop au cantat in stilul Glee, iar cantecul nu a semanat deloc cu varianta originala. Era ca si cum au cantat dintr-o cutie de carton".

Intr-un alt interviu, muzicianul - al carui nume real este Wally de Backer - a spus: "Melodia a sunat insignifianta si gresita".

Versiunea cantecului "Somebody That I Used To Know", care a aparut in serialul musical Glee a fost interpretata de actorii Darren Criss si Matt Bomer.



Sursa: Daily Mail
Foto: billboard.com

Prânzul favorit al Ducesei de Cambridge. Ce feluri de mâncare preferă Kate Middleton
Puțini știu care e prânzul favorit al Ducesei de Cambridge. Printre felurile de mâncare pe...
Horoscopul zilei de 19 octombrie 2021. Săgetătorii sunt plini de energie. Află ce îți rezervă astrele
Horoscopul zilei de 19 octombrie 2021 vine cu multe vești bune pentru nativii din zodiac....
Parteneri
Imagini rare cu membrii Familiei Regale când erau bebeluși. Cât de similar arătau Prințul William și Prințul George când învățau să meargă
Publicul adoră să vadă imagini cu membrii Familiei Regale când erau bebeluși. Fotografiile cu Prințul William și Prințul George, alături de ceilalți copii regali, au apărut în nenumărate publicații din întreaga lume, dar unele dintre sunt mai rare. Printre acestea se numără și poze cu moștenitorii tronului atunci când învățau să meargă. 
Catine.ro
Ultimele știri