Căutare Live

Hitul "Shape of You", o mare minciună? Ed Sheeran, acuzat de plagiat. După ce melodie a fost copiată piesa

Se pare că aproape toate piesele care ajung No. 1 sunt acuzate de plagiat. Nici Ed Sheeran nu a scăpat. La trei săptămâni de la lansarea piesei ”Shape Of You”, YouTube-ul a explodat și au apărut și primele acuzații de plagiat.

Se pare că aproape toate piesele care ajung No. 1 sunt acuzate de plagiat. Nici Ed Sheeran nu a scăpat. La trei săptămâni de la lansarea piesei ”Shape Of You”, YouTube-ul a explodat și au apărut și primele acuzații de plagiat.

A strâns peste 178 de milioane de vizualizari, însă gurile rele spun că seamănă cu o piesă din 1988, de la Tracy Chapman, "Mountain O' Things”.

Nu e prima dată când artistul e acuzat de plagiat. A mai avut probleme și în trecut, din cauza piesei ”Photograph”.

Piesa "La Bicicleta" nu mai are nevoie de nicio prezentare, dar stai să auzi COVER-ul ăsta! Unii spun că sună ... Ce apariție! Caitlyn a lansat videoclipul piesei „Arrive”, iar toții ochii au fost pe noua senzație a muzicii românești!...
Parteneri
Ingredientul alimentar care îți poate afecta sistemul imunitar. Ce este recomandat să eviți pentru a te menține sănătoasă
Cele mai recente studii au descoperit că zahărul este ingredientul alimentar care îți poate afecta sistemul imunitar. În Statele Unite ale Americii specialiștii au demarat mai multe cercetări încă de la apariția primului val de COVID-19.
Catine.ro
Ultimele știri