Căutare Live

Isteria Gangnam Style s-a sfarsit! Rapperul Psy nu va mai canta melodia niciodata

Isteria Gangnam Style s-a sfarsit! Rapperul Psy a declarat ca nu va mai canta melodia niciodata. A interpretat-o ultima oara chiar de ziua lui, pe 31 decembrie in Times Square, din New York. Iar la final peste un milion de oameni aflati in piata i-au cantat "La multi ani"!

Revelionul din Time Square a fost cu adevarat memorabil pentru toti cei prezenti in celebra piata.

Psy a fost cap de afis. Si a interpretat cu brio melodia devenita fenomen mondial in 2012: Gangnam Style, insa pentru ultima oara live. Cel putin asa sustine artistul.

"S-ar putea sa fie sfarsitul Gangnam Style. Adica, nu exista un mod mai bun de a retrage melodia. Am cantat pe cea mai mare scena din lume si a fost si ziua mea", a declarat artistul.

In 2013, rapperul sud-coreean are in plan lansarea unui nou single. Insa pana la acel moment, conform contractelor deja semnate, Gangnam Style va mai fi interpretat de Psy in 2013, pe scenele din Paris si China.

Connect-R a dezvaluit la Antena 1 cat a castigat in 2012 cu piesa "Eu vara nu dorm"... Artistii romani, mai bogati cu zeci de mii de euro dupa Revelion...
Parteneri
Uleiuri pentru creșterea sănătoasă a părului. Sfaturi utile pe care le poți încerca acasă
La fel ca cele mai multe aspecte ale frumuseții, părul sănătos se datorează unei diete echilibrate și ale unui stil de viață activ. Cu toate acestea, există câteva trucuri care îi pot schimba aspectul de la suprafață. Descoperă care sunt principalele uleiuri pentru creșterea sănătoasă a părului și cum pot fi folosite acasă.
Catine.ro
Ultimele știri