Căutare Live

Lady Gaga a pozat imbracata in carne cruda

Controversata Lady Gaga a pozat imbracata in carne cruda pentru coperta editiei japoneze a Hommes Vogue, starnind protestele asociatiei pentru protectia animalelor "People for the Ethical Treatment of Animals" (PETA).

Presedinta PETA, Ingrid Newkirk, a declarat: "Slujba lui Lady Gaga este de a face lucruri bizare, iar acesta este cu siguranta un lucru bizar, pentru ca ar trebui sa eviti sa pui carne pe sau in corpul tau".

"Indiferent de cat de frumos este prezentata, carnea unui animal torturat este carnea unui animal torturat", a mai spus aceasta. "Carnea reprezinta violenta sangeroasa si suferinta, deci daca asta voiau sa arate asta au obtinut", a adaugat Newkirk.

Anul trecut, sefii PETA au rugat-o pe Lady Gaga sa pozeze nud pentrru campania lor Rather Go Naked than Wear Fur ("Mai degraba goala decat sa port blana"), dupa ce aceasta spusese ca nu va mai purta niciodata piei de animale.

Citeste continuarea in Jurnalul

Robbie Williams renunta la concertul de la Jocurile Olimpice... Citeste scrisoarea de adio a Madalinei Manole!...
Parteneri
Dușul fierbine în sezonul rece: de ce este contraindicat
O baie relaxantă este tot ce vizezi, după o zi aglomerată? Avem o veste nu tocmai plăcută pentru tine. Dușul fierbinte în sezonul rece ți-ar putea face mai mult rău decât bine, potrivit informațiilor oferite de medici și specialiști.
Catine.ro
Ultimele știri