Lashawn Daniels, care a compus pentru Whitney Houston, Michael Jackson şi Destiny's Child, a murit la vârsta de 41 de ani

Compozitorul american Lashawn Daniels, care a scris pentru Whitney Houston, Michael Jackson, Destiny's Child şi Lady Gaga, a murit la vârsta de 41 de ani.

Soţia lui, April, a scris pe Instagram că Daniels, cunoscut drept Big Shiz, a murit într-un accident de maşină care a avut loc în Carolina de Sud.

„Cu profundă tristeţe anunţăm moartea iubitului soţ, tată, membru al familiei şi prieten Lashawn Daniels, victimă a unui accident din Carolina de Sud”.

Producător şi compozitor, Daniels a fost premiat cu Grammy în 2000 pentru „Say My Name”, cântat de Destiny's Child.

Cele mai cunoscute piese pe care le-a compus sau la care şi-a adus aportul sunt „It's Not Right But It's Okay” - Whitney Houston, „The Boy Is Mine” - Brandy and Monica, „You Rock My World” - Michael Jackson, „Telephone” - Lady Gaga, „Say My Name” - Destiny's Child, şi „He Wasn't Man Enough” - Toni Braxton.

Daniels era colaborator obişnuit al producătorului Rodney Jerkins (Darkchild).

Era căsătorit de 20 de ani cu April şi avea trei fii. Împreună cu soţia lui a creat Cool Couples, platformă destinată sfaturilor privind relaţii.

Sursa : news.ro

Parteneri
Meghan Markle împlinește 40 de ani. Detalii mai puțin știute despre Ducesa de Sussex
Meghan Markle împlinește frumoasa vârstă de 40 de ani și pare mai fericită ca niciodată. Ducesa de Sussex are alături o familie frumoasă și multă dragoste primită din partea celor apropiați. Oamenii sunt nerăbdători să vadă cum își va serba aceasta aniversarea, mai ales că sursele au speculat faptul că Ducesa ar fi angajat un organizator de petreceri care a colaborat inclusiv cu celebra Oprah Winfrey.
Catine.ro
Ultimele știri