Căutare Live

Michael Bolton revine la Bucuresti. Ce pretentii are artistul

A mai ramas mai putin de o luna pana la unul din cele mai asteptate concerte ale anului. Michael Bolton revine pentru a cincea oara in Romania si pentru a treia oara la Sala Palatului, din Bucuresti.

Michael Bolton se intoarce in Bucuresti. Dupa cum era de asteptat, artistul vine impreuna cu tot staff-ul sau, astfel ca reprezentantii hotelului ales de catre artist ii vor pune acestuia la dispozitie etaj intreg.

"Vine cu un staf si o echipa formata cam din 25-30 de persoane. Fiecare membru al staff-ului va avea o camera single, iar el un apartament foarte aproape de una din camere. Pretentiile sunt, din punctul meu de vedere, absolut normale pentru un artist de talia lui", a declarat organizatorul evenimentului.

Normale si totusi greu de realizat. Artisti precum Madonna nu pleaca niciodata in vreo deplasare fara apa preferata, Kabbalah, ei bine si Michael Bolton are preferinte in privinta apei pe care o bea

"A avut cateva pretentii in ceea ce priveste mancarea, pe care nu putem sa i le satisfacem in acest moment, pentru ca nu gasim totul in Romania, dar o sa-i propunem alternative", a mai spus organizatorul.

In rest, insa, totul e sub control. Artistul vine pentru a cincea oara in Romania, asa ca romanii au invatat deja ce ii place.

Michael Bolton este unul dintre cei mai apreciati muzicieni americani, cu o cariera muzicala care se intinde pe trei decenii si un timbru vocal unic. Pe 26 februarie, artistul a implinit 60 de ani, iar cu aceasta ocazie a ales sa isi lanseze cel mai nou material discografic "Ain't No Mountain High Enough". Biletele la concertul de la Bucuresti, din 16 mai sunt deja pe cale sa se epuizeze. Pretul porneste de la 80 de lei.

Videoclip in PREMIERA la Neatza: Hi-Q, "Luni"!... Interviu exceptional! Acasa la Andrea Bocelli: "Viata este un mare dar!"...
Ultimele știri