Live acumChefi la Cutite (r)
Prime Time 20:30X Factor

Michel Telo a facut spectacol la Mamaia in fata a 12.000 de fani

12.000 de oameni din toate colturile tarii si de peste hotare au cantat impreuna cu Michel Telo hitul „Ai se eu te pego”. Brazilianul a sustinut un concert de senzatie duminica seara, la Mamaia. Cea mai fericita spectatoare a fost o fetita de cinci ani care stia toate melodiile cantaretului si a avut ocazia sa urce pe scena.

Michel Telo a urcat pe scena in uralele celor 12.000 de fani care s-au strans in clubul din Mamaia unde a avut loc concertul. Melodii precum „Fugidinha” sau „Eu quero tchu, eu quero tcha” au fost cantate la unison de miile de spectatori. Michel Telo a facut si o conexiune amuzanta intre titlul unuia dintre hituri, „Bara bara bere bere” si bautura preferata a romanilor pe timp de vara.

La finalul concertului, Michel Telo le-a marturisit jurnalistilor ca spectatorii l-au impresionat. „Sunt foarte emotionat, foarte fericit, nu imi imaginam ca oamenii pot canta toate versurile melodiei ".

Pentru a canta la Mamaia, brazilianul a anulat un concert din Croatia si a primit deja 100.000 de euro din onorariul de 250.000 de euro.

Recomandari