Căutare Live

Modificari in programul recitalului Joshua Bell de la 11 mai

In urma unei modificari de ultima ora in programul pe care Joshua Bell si Sam Haywood il vor interpreta la 11 mai la Ateneul Roman, sonata KV454 in Si bemol major pentru vioara si pian de Wolfgang Amadeus Mozart va lua locul Sonatei nr. 3 BWV 1016 in Mi major de Johann Sebastian Bach.

De asemenea, doua noi lucrari au fost incluse in program. Melomanii vor avea ocazia de a asculta Meditatie din Amintiri dintr-un loc drag op. 42 pentru vioara si pian de Piotr Ilici Ceaikovski, dar si Introducere si Tarantela op. 43 de Pablo de Sarasate.

Astfel, programul recitalului de la 11 mai se prezinta astfel: Wolfgang Amadeus Mozart Sonata KV454 in Si bemol major pentru vioara si pian, Ludwig van Beethoven Sonata op. 30 nr. 2 in do minor, Maurice Ravel Sonata in Sol major, Piotr Ilici Ceaikovski Meditatie din Amintiri dintr-un loc drag op. 42 pentru vioara si pian, Pablo de Sarasate Introducere si Tarantela op. 43.

Joshua Bell canta la faimoasa vioara Stradivarius, supranumita "Gibson ex Huberman", instrument cu o vechime de 300 de ani. Interesele sale diversificate i-au faurit violonistului o cariera dincolo de sobrietatea salilor de concert, conferindu-i titlul de "superstar" al muzicii clasice.

Cruciada Culturii este o initiativa Agentia de Vise, agentie care concepe si implementeaza strategii de promovare a produselor prin cultura si entertainment, atat pe media clasice, cat si prin campanii creative de internet marketing.

Citeste mai mult pe Jurnalul National.

Artistii de la B'ESTFEST vor branzeturi si bere romaneasca... Seicaru, spectacol la Chisinau...
Parteneri
Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au dus copiii la cinema. Cum a fost surprinsă familia celor doi îndrăgostiți
Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au dus copiii la cinema. Cei doi îndrăgostiți s-au bucurat de timpul liber în Los Angeles și au mers să vizioneze filmul Licorice Pizza. Fotografii s-au aflat tot timpul pe urmele celor doi. Alături de ei s-au aflat gemenii artistei, Emme și Max, dar și doi dintre copiii lui Affleck, Seraphina și Samuel.
Catine.ro
Ultimele știri