Live acumNeatza cu Razvan si Dani
Prime Time 20:30X Factor

Paul Ciuci, liderul Compact: "Fara Cristi Minculescu, Iris devine o trupa de karaoke"

Plecarea lui Cristi Minculescu din trupa Iris i-a uimit pe fani, dar si pe artistii din showbiz-ul autohton. Cu totii sunt de acord ca legendara trupa rock nu va mai fi la fel de acum inainte. Paul Ciuci, liderul trupei Compact, a declarat ca Iris nu poate exista fara Cristi Minculescu si ca ceilalti membri ai formatiei ar trebui sa isi schimbe numele pentru a putea continua sa cante fara el.

Paul Ciuci regreta plecarea lui Cristi Minculescu si considera ca trupa Iris va deveni de acum inainte una de karaoke. "Regret nespus ca pleaca, pentru ca Cristi Minculescu este Iris. In al doilea rand, sunt foarte trist ca trupa nu a ales o iesire decenta si frumoasa. Pentru ca, dupa 33 de ani, nu e frumos sa iei alt solist. Cristi Minculescu nu poate fi inlocuit. El trebuie sa aiba cheia la el cand inchide. Tony Seicarescu e foarte bun, dar ar fi trebuit sa aiba decenta, alaturi de ceilalti, sa isi ia alt nume. Fara Cristi Minculescu, baietii astia devin trupa de karaoke”, a declarat liderul formatiei Compact pentru CanCan.

De asemenea, solistul de la Compact este de parere ca membrii trupei Iris gresesc prin faptul ca l-au inlocuit pe Minculescu si crede ca ar fi fost mai bine sa renunte ma muzica sau sa-si schimbe numele.

„Cum va canta Tony Seicarescu "va amintiti ca a fost odata Iris"", cand el nu face parte din istoria lor? Ar fi trebuit respectat Cristi si ar fi trebuit spus Stop joc. Nelu Dumitrescu ar putea sa schimbe numele si sa isi zica Nelu Dumitrescu Band sau asa ceva.”

Foto: Intact images

Recomandari