Live acumNeatza cu Razvan si Dani
Prime Time 20:30Chefi la cutite

Selena Gomez va lansa al treilea album de studio în luna ianuarie

Cântăreaţa şi actriţa americană Selena Gomez va lansa al treilea album de studio, al cărui nume nu a fost încă dezvpluit, pe 10 ianuarie 2020, potrivit Universal Music.

Noul material semnat Selena Gomez, botezat de fani „SG2”, va include cele mai recente două single-uri ale ei, „Lose You To Love Me” şi „Look At Her Now”.

El urmează să apară după cinci ani de la „Revival”. Setlistul nu a fost încă dezvăluit.

Selena Gomez, născută pe 22 iulie 1992, în Texas, a devenit celebră încă din adolescenţă, când a jucat în serialul „Wizards of Waverly Place” (2007 - 2012), difuzat de Disney Channel. La sfârşitul lunii august 2016, a anunţat că va lua o pauză în carieră pe termen nedefinit, pentru a-şi reveni după o perioadă dificilă, marcată de atacuri de panică şi depresie, ce ar putea fi efectele secundare ale maladiei lupus cu care a fost diagnosticată în 2014. Artista a anulat, de asemenea, jumătate din turneul ei „Stars Dance”, în 2014, după acel diagnostic. A lansat două albume de studio - „Stars Dance” (2013) şi „Revival” (2015).

Recent, a jucat în regia unora ca Woody Allen („A Rainy Day in New York”) şi Jim Jarmusch („The Dead Don't Die”) şi a anunţat lansarea unei linii de produse cosmetice.

Sursa : news.ro

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro