Snoop Dog vrea sa cante in duet cu Susan Boyle

Rapper-ul Snoop Dog, care nu poate urca pe scena fara sa fumeze un joint, doreste sa-si arate latura sensibila. Si nu oricum, ci prin inregistrarea unei melodii in duet cu senzatia muzicala scotiana Susan Boyle, un anti-star cu o voce impresionanta, descoperita la o emisiune pentru identificarea noilor talente.

Celebrul hip-hoper trebuie insa sa-si ia un scaunel si sa se aseze la coada pentru ca inaintea sa sunt numeroase alte staruri ale muzicii care doresc sa colaboreze cu Susan Boyle, 49 de ani, printre acestea numarandu-se Lady Gaga, Kelly Rowland, 50 Cent si Alice Cooper.

Totusi Snoop Dogg, pe numele sau real Calvin Broadus, nu se lasa pagubas si sustine ca-si doreste neaparat o colaborare cu Susan Boyle, descoperita in cadrul emisiunii lui Simon Cowell, 'Britain's Got Talent'.

"(Boyle) este o artista mare. De abia astept sa intru impreuna cu ea in studioul de inregistrari. Si la urma urmei, de ce nu? Ne vom pune mintea la contributie pentru a gasi o melodie pe care sa o inregistram impreuna", a declarat starul american pentru publicatia britanica The Sun, citata de Agerpres. Ramane de vazut de cate jointuri va fi nevoie pentru ca acest proiect muzical sa devina realitate.

Parteneri
Shiloh Jolie-Pitt a mers în vacanță cu mama sa. Ce a purtat fiica Angelinei Jolie la sosirea în Veneția
Shiloh Jolie-Pitt a atras privirile tuturor atunci când a mers în vacanță alături de mama sa. În vârstă de doar 15 ani, fiica Angelinei Jolie a purtat o ținută lejeră care să-i permită să se simtă confortabil pe parcursul călătoriei cu avionul. Adolescenta se va afla în perioada următoare alături de mama și frații săi într-o excursie relaxantă în Veneția.
Catine.ro
Ultimele știri