Antena Căutare

Supergrupul Prophets of Rage s-a destrămat în urma reunirii Rage Against the Machine

Supergrupul Prophets of Rage, alcătuit din membri ai Rage Against the Machine, Cypress Hill şi Public Enemy, s-a destrămat după ce RATM a anunţat reuniunea pentru 2020.

Chitaristul Tom Morello, bateristul Brad Wilk şi basistul Tim Commerford au format împreună cu Chuck D de la Public Enemy şi cu B-Real de la Cypress Hill grupul Prophets of Rage în 2016. Un an mai târziu, cei cinci au lansat albumul omonim. Lor li s-a alăturat şi DJ Lord.

Anunţul destrămării a fost făcut pe Instagram de B-Real şi Chuck D.

Trupa rap-rock Rage Against the Machine a anunţat, vineri, că se reuneşte pentru un scurt turneu în 2020 din care face parte şi festivalul Coachella.

Grupul, care s-a destrămat în 2011, a anunţat pe Instagram că va face parte din lineup-ul festivalului Coachella, unde va concerta pe 10 şi 17 aprilie. RATM a mai anunţat trei date de concerte - El Paso, pe 26 martie, Las Cruces, pe 28 martie, şi Phoenix, pe 30 martie.

Sursa : news.ro

„Jesus Is King”, al nouălea album al lui Kanye West care debutează pe primul loc în Billboard 200... Harry Styles va lansa în decembrie al doilea album solo...
Top 5 cele mai frumoase locuri din Europa în 2023. Ce să vizitezi anul acesta
Este perioada ideală pentru a-ți pune la punct planurile pentru următoarea vacanță. Noi...
Horoscopul zilei de 27 martie 2023. Gemenii sunt cu capul în nori. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 27 martie 2023 aduce schimbări în viețile celor mai mulți antivi din...
Parteneri
De ce mulți oameni pun unt în cafea dimineța
Catine.ro

Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x