Căutare Live

Legendarul Tom Jones vine în România! Biletele s-au pus deja în vânzare. Iată când va avea loc concertul

Legendarul Șir Tom Jones, , în vârstă de 78 de ani, revine în România cu un concert la Sala Polivalentă BT Arena din Cluj-Napoca pe 26 iunie 2019, anunţă organizatorul Emagic.

Legendarul Șir Tom Jones, , în vârstă de 78 de ani, revine în România cu un concert la Sala Polivalentă BT Arena din Cluj-Napoca pe 26 iunie 2019, anunţă organizatorul Emagic.

Cu o carieră muzicală de peste cinci decenii, Tom Jones este o forţă în lumea muzicală, câştigând admiraţia criticilor atât pentru show-urile live, cât şi pentru cele peste 40 de albume înregistrate.

De-a lungul carierei, Tom Jones a câştigat numeroase distincţii muzicale, iar în 2006 a primit titlul de cavaler acordat de regina Marii Britanii, fiind invitat să concerteze la Palatul Buckingham cu ocazia celebrării Jubileului de Diamant.

Anul 2010 a marcat lansarea albumului "Praise & Blame", care conţine exclusiv cântece înregistrate live în studioul lui Peter Gabriel. Albumul este o întoarcere la origini şi a fost produs de Ethan Johns (Kings of Leon, Ryan Adams, Ray LaMontagne, Laura Marling, Paolo Nutini).

În anul 2012, a urmat lansarea albumului "Spirit În The Room", cu piese scrise de muzicieni celebri, precum Richard Thompson, Leonard Cohen, Paul Simon sau Paul McCartney.

Tom Jones, născut pe 7 iunie 1940, este un cântăreţ galez, devenit celebru la mijlocul anilor 1960, cu un stil muzical ce include influenţe din numeroase stiluri, precum pop, rock, R&B, country, dance, soul şi gospel. Printre cele mai cunoscute cântece ale sale se numără single-uri precum "It's Not Unusual", "What's New Pussycat", "Delilah", "Green, Green Grass of Home", "She's a Lady", "Kiss" şi "Sex Bomb". Albumele sale s-au vândut în peste 100 de milioane de copii pe plan mondial.

Biletele pentru concertul de pe 26 iunie 2019 sunt disponibile pe IaBilet.ro, Eventim.ro şi tomjones.emagic.ro.

Acestea au următoarele preţuri: Teren VIP - 475 de lei, Tribune 1 - 395 de lei; Teren premium - 345 lei; Tribune 2 - 285 lei; Tribune 3 - 225 lei; Tribune 4 - 145 lei.

Regal muzical de Crăciun! Mircea Eremia interpretare sublimă, live, a colindului „O, ce veste minunată”... Shakira riscă închisoarea?! Ce probleme are celebra cântăreață...
Parteneri
De ce mint oamenii. 4 motive explicate de psihologi
Se spune că minciuna are picioare scurte, iar acest lucru nu poate fi departe de adevăr. Există nenumărate motive pentru care multe persoane aleg să omită adevărul. Experții au încercat să afle de ce mint oamenii și să claseze principalele motive astfel încât să ne fie mai ușor să ne dăm seama de intențiile persoanei cu care purtăm o discuție.
Catine.ro
Ultimele știri