Trupa 3elle, cu dictionarul in buzunar la concerte

Pentru ca au ajuns in Ungaria si au cantat intr-un club frecventat de mai multi nemti, fetele de la 3elle si-au cumparat dictionare, pentru a putea comunica mai bine cu publicul!

Ruxi, Anamaria si Agnes de la 3elle sunt solicitate din ce in ce mai des sa cante in Ungaria. Maine vor merge din nou acolo, pentru a sustine un nou concert intr-unul din cele mai in voga cluburi. Peripetiile se tin insa lant de cele trei artiste.

La jumatatea lunii august, trupa 3elle a cantat in Flort Dance Club de la lacul Balaton din Ungaria. Inainte insa de concert, fetele au repetat cateva replici in limba maghiara pentru a putea comunica mai bine cu publicul, insa, surpriza a fost atunci cand au descoperit ca majoritatea publicului vorbea in germana.

"La jumatatea lunii august am cantat in Flort Dance Club de la lacul Balaton din Ungaria. Am repetat special cateva replici unguresti ca sa comunicam mai usor cu publicul, dar cand am vorbit cu ei am observat ca nu ne inteleg. De fapt, clubul era unul cu specific german si majoritatea tinerilor vorbeau in germana, asa ca ne-am conformat.

Am incercat repede cateva cuvinte nemtesti, din ce ne aminteam de la scoala, dar pentru ca saptamana asta revenim sa cantam in acelasi club, la inchiderea sezonului, ne-am propus sa ne cumparam cate un dictionar german-roman si roman-german, sa le luam cu noi ca sa ne fie de folos, asa ca vom pleca pregatite de aceasta data si daca e nevoie le pastram in buzunar chiar si atunci cand suntem pe scena, ca sa le avem la indemana!

Ne place sa comunicam cu publicul si speram sa cantam in cat mai multe tari de afara!", spun fetele de la 3elle care se pregatesc sa filmeze primul lor videoclip, la single-ul "Crazy Love".

Parteneri
Detaliul ascuns de la nunțile lui Kate și Pippa Middleton. Ce a purtat sora mai mică a Ducesei la ambele ceremonii
Puțini au observat detaliul ascuns de la nunțile lui Kate și Pippa Middleton. Sora cea mică a Ducesei de Cambridge a purtat un accesoriu atât ca domnișoară de onoare, cât și ca mireasă, la propria nuntă din 2017.
Catine.ro
Ultimele știri