Live acumObservator 19
Prime Time 20:00Sacrificiul

Trupa belgiană Deus, în concert la Bucureşti

Trupa belgiană rock Deus va concerta pe 27 septembrie în clubul bucureştean Control, ca parte a turneului aniversar „The Ideal Crash”.

Trupa belgiană rock Deus va concerta pe 27 septembrie în clubul bucureştean Control, ca parte a turneului aniversar „The Ideal Crash”.

Pentru concertul care este programat să înceapă la ora 20.00, biletele sunt disponibile pe Eventbook.ro, la preţul de 99 de lei.

Deus marchează anul acesta două decenii de la lansarea albumului „The Ideal Crash”, al treilea al trupei, care cuprinde piesa „Instant Street”, devenită succes în underground-ul european la finalul anilor 1990.

Grupul a fost înfiinţat în 1991, în Antwerp. Stilul abordat este o combinaţie de rock experimental cu cel alternativ. A debutat discografic trei ani mai târziu, cu „Worst Case Scenario”, urmat de şase albume de studio. Componenţa Deus a suferit numeroase modificări, iar singurii membri permanenţi au fost Tom Barman (voce, chitară) şi Klaas Janzoons (clape). Între cele mai cunoscute piese ale trupei se numără „Little Arithmethics", „Nothing Really Ends” şi „Eternal Woman”. Cel mai recent album, „Following Sea”, a apărut în 2012.

Pentru noul sezon de concerte din clubul bucureştean au fost confirmate deja: Operators (Canada), Marissa Nadler (SUA), Télépopmusik (Franţa), Föllakzoid (Chile), Lea Porcelain (Germania), Michael Gira & Norman Westberg (SUA), De Staat (Olanda) şi Whispering Sons (Belgia).

Sursa : news.ro