Antena Căutare

ULTIMA ORĂ! Adio, Eurovision! Scandalul TERIBIL izbucnit în urmă cu puține minute: „Este adevărat! Nu mergem la Eurovision!”

Serviciul de Securitate al Ucrainei, ţara care va găzdui Eurovision Song Contest 2017, i-a interzis reprezentantei Rusiei accesul la competiţia muzicală, după ce artista a cântat în Peninsula Crimeea, anexată de Moscova în anul 2014, informează bbc.com

Serviciul de Securitate al Ucrainei, ţara care va găzdui Eurovision Song Contest 2017, i-a interzis reprezentantei Rusiei accesul la competiţia muzicală, după ce artista a cântat în Peninsula Crimeea, anexată de Moscova în anul 2014, informează bbc.com.

Interpretei Julia Samoilova, reprezentanta Rusiei la Eurovision 2017, i-a fost interzis să participe la eveniment din cauza vizitei sale ”ilegale”, a anunţat Serviciul de Securitate al Ucrainei, care a înscris pe o ”listă neagră” alţi peste 140 de artişti ruşi.

Julia Samoilova, în vârstă de 27 de ani, care se deplasează într-un scaun cu rotile încă din copilărie, a intrat în concurs cu melodia ”Flame is Burning”. Ea a confirmat că a cântat în Crimeea în anul 2015.

Pe 13 martie, Rusia a anunţat numele artistului care o va reprezenta la Eurovision 2017, punând astfel capăt zvonurilor despre posibilitatea de a boicota, din motive politice, acest concurs muzical internaţional, care se va desfăşura la Kiev.

Cântăreaţa Julia Samoilova, născută în aprilie 1989 în localitatea rusă Ukhta, a fost confirmată în calitate de reprezentată a Rusiei la concursul Eurovision 2017 de reprezentanţii postului public de televiziune din această ţară cu doar o zi înainte de expirarea termenului oficial de transmitere a numelor concurenţilor.

Dmitri Peskov, un purtător de cuvânt de la Kremlin, a negat într-un interviu acordat agenţiei de presă TASS că desemnarea cântăreţei Julia Samoilova ar reprezenta o provocare din partea Rusiei.

Cântecul ”Flame is Burning” a fost compus de Leonid Gutkin, acelaşi muzician care a compus şi piesele cu care Rusia a concurat la Eurovision în anii 2013 şi 2015.

Julia Samoilova se deplasează într-un scaun cu rotile încă din copilărie, după ce a fost diagonisticată cu amiotrofie spinală, o maladie neuromusculară progresivă care determină slăbirea muşchilor.

În 2013, ea a fost finalistă a concursului ”X Factor” din Rusia, iar în 2014 a cântat la ceremonia de deschidere a Jocurilor Paralimpice de iarnă de la Soci.

Julia Samoilova ar fi trebuit să interpreteze piesa ”Flame is Burning” în cea de-a doua semifinală a concursului Eurovision, pe 11 mai.

Speak îşi uimeşte fanii cu ultima decizie! A schimbat stilul muzical: "Aşa fac când mă plictisesc"... Cel mai neaşteptat cover după "Subeme la radio"! Un tânăr britanic cântă exemplar în limba spaniolă. Până şi E...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 20 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Alexandra Ungureanu
Hello Chef sezonul 7, 20 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Alexandra Ungureanu Sambata, 20.04.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x