VIDEO! Alexandra Badoi si-a lansat azi primul videoclip!

Alexandra Badoi, prezentatoarea rubricii Meteo de la Antena 1, si-a lansat azi primul videoclip, la Observatorul orei 16:00

Acesta apare dupa o multime de evenimente importante pentru Alexandra pe plan muzical. La inceputul anului artista anuntase ca impreuna cu Snatt si Vix a reusit sa semneze piesa Cold Shower, cea al carei videoclip l-a lansat astazi, cu celebra casa de discuri a lui Armin Van Buuren, Armada, la recomandarea dj-ului Markus Schulz. Intre timp, piesa a ajuns in mai multe topuri, compilatii si radiouri de profil; in luna iunie cei trei au cantat in deschiderea lui Tiesto, la Arenele Romane, iar in primele zile ale lunii august, Alexandra si cei doi dj au cantat pe aceeasi scena cu artisti precum: Paul Van Dyk, Above& Beyond, Ferry Corsten si Moby.

Videoclipul a fost filmat la Salonic, iar echipa de profesionisiti care a fost alaturi de Alexandra a lucrat la foc continuu timp de doua zile. Producatorul executiv al clipului a fost Vali Caloiu, Dan Ardealean a regizat clipul, iar Robert Gherman a fost DOP , toti fiind colegii Alexandrei la Antena 1.

Clipul pune foarte mult accentul pe imaginea Alexandrei, astfel incat telespectatorii o pot vedea si altfel decat o cunosc deja de la rubrica meteo a Observatorului Antenei 1. Frumusetea cantaretei este pusa in valoare de make-up artistul Dana Lazar, iar cea de alegerea rochiilor s-a ocupat Adriana Tudorache, unul dintre cei mai apreciati stilisti de la noi. Spre finalul clipului Alexandra apare intr-o rochie spectaculoasa din scrisori de hartie, o creatie a designerului Dana Mihailescu.

Ultimele știri