Căutare Live

VIDEO! Cristian Parmac, o poveste de viata pe covorul rosu la Neatza

De Ziua Nationala, cei mai indragiti fosti concurenti de la X Factor au incantat publicul matinal cu vocile lor. In cadrul unei campanii dedicate oamenilor obisnuiti transformati in vedete, Cristian Parmac, Ovidiu Nae si Trupa Refresh au oferit mostre muzicale live.

Desi eliminat de la X Factor, Cristian Parmac este convins ca este totusi marele castigator al show-ului. Dezvaluirea a fost facuta de catre Razvan Simion, in cadrul unei editii speciale Neatza, la 1 decembrie.

"Am o suta de prieteni in plus de cand am fost la X Factor si sunt multi oameni care mi-au retinut numele. Este important lucrul asta!", a spus Cristian Parmac.Primul finalist eliminat de la X Factor a interpretat live melodia Grace Kelly, spre incantarea publicului prezent.Foto: A1.ro

Inna, Le Trophee de la Nuit pentru cel mai bun artist in 2011... FOTO! Vezi ce solist DESAVARSIT isi uraste vocea!...
Parteneri
Cum să faci compost acasă. Sfaturi utile pentru utilizarea resturilor menajere
Dacă una din rezoluțiile tale pentru anul 2022 este să protejezi mai mult mediul, atunci îți venim în ajutor cu un ghid pentru a putea realiza compost la tine acasă. Compostul este un îngrășământ natural care se obține prin fermentarea resturilor de origine vegetală, dar și animală. El ajută la hrănirea și regenerarea solului.
Catine.ro
Ultimele știri