Antena Căutare

Nu rata #100demomenteZiuaX și super spectacolele pe care Antena 1 ți le-a pregătit ca să fie „Mereu cu tine”!

 A fost o vară incendiară în care ți-am adus #100de zile de vară alături de Antena 1. Am mers la expoziții, am mers la film, ne-am răcorit cu limonadă și acum vine surpriza surprizelor: #100momenteZiuaX, ca să ai o super distracție și să știi că suntem „Mereu cu tine”!

A fost o vară incendiară în care ți-am adus #100de zile de vară alături de Antena 1. Am mers la expoziții, am mers la film, ne-am răcorit cu limonadă și acum vine surpriza surprizelor: #100momenteZiuaX, ca să ai o super distracție și să știi că suntem „Mereu cu tine”!

Duminică, 10 septembrie, odată cu marea premieră „X Factor”, de la 20:00, pe Antena 1, Antena Group şi cea mai mare familie de vedete duc mesajul „Mereu cu tine” mai departe prin evenimentul care deschide toamna, Ziua X.

Ziua X îți va aduce o serie de concerte live, la nivel național: București, Iași și Timișoara!

O zi maraton, cu #100demomenteziuax, 10 septembrie aduce Antena Live Show în mijlocul oamenilor, începând cu ora 17.00, pentru „Mai mult decât un concert”!

Delia, Carla’s Dreams sau Holograf sunt doar câţiva dintre cei care vor face show în Piaţa Universităţii din Bucureşti, în Piaţa Operei din Timişoara şi Palatul Culturii de la Iaşi.

  • București

„Prietenii de la 11”, Florin Ristei şi Diana Munteanu vor fi gazdele super show-ului de la Bucureşti, din Piaţa Universităţii, unde Delia, Carla’s Dreams, Matteo, finalista „X Factor” din echipa lui Ştefan Bănică, Nicoleta Nucă, Theo Rose, trupa Alb Negru şi Florin Ristei vor susţine recitaluri live pe parcursul întregii după-amieze, în vreme ce baletul „X Factor” şi „Te cunosc de undeva!” îi va încânta pe spectatori cu coregrafiile lor inedite.

  • Iași

Mirela Vaida merge acasă, la Iaşi, La Palatul Culturii, unde alături de Ştefan Bănică, The Motans, Vescan, Ami, trupa Maxim, Julie Mayaya şi bandul „X Factor”, The Colours îi aşteaptă pe toţi moldovenii la un spectacol live de excepţie.

  • Timișoara

Piaţa Operei din Timişoara va răsuna începând cu ora 17.00, când îndrăgitul prezentator de la „Te cunosc de undeva!”, Cosmin Seleşi, le dă întâlnire bănăţenilor cu unii dintre cei mai îndrăgiţi artişti ai momentului. Prezentatorul show-ului „Aici eu sunt vedeta”, de la Antena 1, Dan Bittman, alături de colegii săi de la Holograf, Antonia, Deep Central, Connect R, Adi Sînă şi Uddi le vor oferi bănăţenilor mai mult decât un concert.

Nu rata ZIUA X și super spectacolele pe care Antena 1 ți le-a pregătit ca să fie „Mereu cu tine”!

SURPRIZA ZILEI DE LUNI! #100 minute ale celui mai aşteptat show muzical, 100 de momente tari X Factor te aşteaptă pe a1.... Nu rata ZiuaX, momentul care marchează premiera noului sezon X FACTOR! Trei super concerte în București, Iași și Timișoa...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x