Antena Căutare

Alex Iacob recomandă scoici Saint Jacques cu spumă de zmeură

O rețetă specială pentru cei ce adoră gustul suav mării și cel îndrăzneț al fructelor de pădure.

Ingrediente

  • 4 scoici Saint Jacques
  • 200 g
  • 3 g sare
  • 150 g piure de zmeură
  • 25 g miere de albine
  • 1gălbenuș de ou fiert
  • 1 g cimbru proaspăt
  • 1 frunzuliţă busuioc
  • 2 foi gelatină

Mod de preparare

Articolul continuă după reclamă

În untul încălzit se bagă scoicile şi se lasă 20 de minute, având grijă ca temperatura să fie constantă.

Foile de gelatină, care au fost lăsate în apă rece, se adăugă în piureul de zmeură şi se încălzeşte până se dizolvă gelatina după care se adăugă mierea de albine.

Compoziţia de zmeură obţinută se bagă într-un sifon cu o capsă cu gaz şi se agită energic.

Mod de prezentare:

Pe o farfurie întinsă se pun bucăţile de scoici, iar deasupra lor piureul de zmeură.

Că decor folosim gălbenuşul de ou dat printr-o sită fină, frunza de cimbru proaspăt şi funza de busuioc prăjită în unt.

Mușchiuleț de porc cu andive, Saint Jacques, caju şi piure de cartof dulce pregătit de echipa lui Grosu... George Crăciun prepară supă cremă de dovleac...
Înapoi la Homepage

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Top Chef nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/top-chef/. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/antena1official/?fref=ts.Antena1/ , iar canalul nostru de YouTube este: http://www.youtube.com/Antena1AntenaTVGroup.

Nu în ultimul rând, puteţi urmări toate înregistrările integral pe AntenaPlayhttp://antenaplay.ro/top-chef-s2.

NBA Christmas Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 8, 21 decembrie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul lui Fuego
Hello Chef sezonul 8, 21 decembrie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul lui Fuego Sambata, 21.12.2024, 14:53
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x