Antena Căutare

Articole despre top chef seonul ii

Ruladă de curcan umplută cu caise și salvie, legume de sezon si sos cranberrie

Pentru o rețetă delicioasă din carne de curcan, urmați instrucțiunile puse la dispoziție de Daniel Grosu.

Luni, 13.01.2014, 11:39

Cartofi cu smântână și caviar negru

Daniel Grosu îndrăznește să ne propună o rețetă inedită.

Luni, 13.01.2014, 11:38

Tartar de biban de mare, cu wakame, keta caviar, avocado și fructul dragonului

Daniel Grosu ne propune o rețetă cu pește și fructe exotice.

Luni, 13.01.2014, 11:37

Mușchiuleț de porc cu glazură de zahăr brun, gutui și varză roșie cu suc de rodii

Un alt preparat interesant propus de Alex Iacob.

Luni, 13.01.2014, 11:36

Mousse de ciocolată cu spumă de zmeură

Alex Iacob ne recomandă un preparat delicios, fin și plin de savoare.

Luni, 13.01.2014, 11:35

Medalion de porc cu piure de morcovi, eșalotă caramelizată şi pudră de bacon – o specialitate a lui Daniel Grosu

Atunci când vrei să guști un preparat tradițional de Top Chef.

Luni, 06.01.2014, 22:25

Pave de căprioară cu andive şi pară în vin roşu – recomandarea lu Daniel Grosu

Un preparat delicios, plin de savoare.

Luni, 06.01.2014, 22:20
Mousse din ficat de pui cu foie gras – pregătit de Alexandru Iacob

Mousse din ficat de pui cu foie gras – pregătit de Alexandru Iacob

Atunci când ți-e pofă de ficăței de pui și de ficat de gâscă, ai la îndemână o rețetă delicioasă.

Luni, 06.01.2014, 22:15

Scoici Saint-Jacques cu risotto de cartofi şi prosciutto

O combinație interesntă de scoici și cartofi.

Luni, 06.01.2014, 22:10

Muşchiuleţ de porc cu cremă de morcov şi spumă de cartofi – rețeta lui Mihai Irimia

O rețetă laborioasă, dar delicioasă.

Luni, 06.01.2014, 22:05

Carpaccio de anghinare cu mousse de brânză de capră şi piure de castane – rețeta lui Alex Iacob

O rețetă perfectă atunci când vrei să prepari angghinare.

Luni, 30.12.2013, 18:43

Salata doamnei Smith – Daniel Grosu

Chiar dacă nu o cunoști pe doamna Smith, salata ce îi poartă numele este pur și simplu minunată.

Luni, 30.12.2013, 18:31
Gazpacho cu ulei de arahide –  un preparat senzațional recomandat de Alexandra Leon

Gazpacho cu ulei de arahide – un preparat senzațional recomandat de Alexandra Leon

Un preparat așa cum nu guști prea des.

Luni, 30.12.2013, 18:21
Marshmallow – un preparat senzațional recomandat de Daniel Grosu

Marshmallow – un preparat senzațional recomandat de Daniel Grosu

Atunci când vrei să te răsfeți cu un desert delicios, îți recomandăm această rețetă.

Luni, 30.12.2013, 18:13
Crochete de ementaler

Crochete de ementaler

O rețetă căreia merită să îi acorzi atenție.

Luni, 30.12.2013, 17:37
Cheesecake sărat – o rețetă delicioasă a la Mirela Ivașcu

Cheesecake sărat – o rețetă delicioasă a la Mirela Ivașcu

Un preparat potrivit pentru orice ocazie.

Marti, 17.12.2013, 14:53
Cartofi dauphinoise cu piept de raţă – recomandarea lui Daniel Grosu

Cartofi dauphinoise cu piept de raţă – recomandarea lui Daniel Grosu

Pieptul de rață este dificil de preparat. Cu această rețetă însă va fi floare la ureche.

Luni, 16.12.2013, 15:47
Iepure în sos de bere – rețeta lui Mihai Irimia

Iepure în sos de bere – rețeta lui Mihai Irimia

Un preparat delicios dintr-o carne pretențioasă.

Luni, 16.12.2013, 15:44
Mini burgeri cu bacon crocant – preparați de Daniel Grosu

Mini burgeri cu bacon crocant – preparați de Daniel Grosu

Atunci când ai chef de niște burgeri delicioși, încearcă să îi prepari conform acestei rețete.

Luni, 16.12.2013, 15:42
“Baba al rum” – preparatul lui Alex Iacob

“Baba al rum” – preparatul lui Alex Iacob

Un desert ce-ți va încânta papilele gustative.

Luni, 16.12.2013, 15:38

Muşchi de vită cu mămăligă la grătar, piure de conopidă cu brânză de capră şi sos demi glace – gătit de Alex Iacob

Atuncă când vrei să mănânci mușchi de vită gătit într-un fel special, aceasta este rețeta perfectă.

Luni, 02.12.2013, 12:53
Baileys cheese cake preparatul special al lui Daniel Grosu

Baileys cheese cake preparatul special al lui Daniel Grosu

Un desert fin și cremos.

Luni, 02.12.2013, 12:48

Salată capresse cu influenţe “Thai” - recomandarea Mirelei Ivașcu

O salată ușoară și delicioasă, cu ingrediente simple.

Luni, 02.12.2013, 12:34
Curry de banane cu pulpe de pui crocante este preparatul lui Răzvan Cruceanu

Curry de banane cu pulpe de pui crocante este preparatul lui Răzvan Cruceanu

Un preparat cu note exotice.

Luni, 02.12.2013, 12:30
Chesse Cake cu iaurt – preparatul Alexandrei Leon

Chesse Cake cu iaurt – preparatul Alexandrei Leon

PONT! O reţetă care are ca şi ingredient de bază, iaurtul. Este un cheese cake reinventat, cu cremă de brânză şi iaurt, ale cărui aspect şi gust au fost valorificate de sosul de căpşuni.

Luni, 25.11.2013, 22:45
Prăjitură “Suflet” este recomandarea lui Alexandru Iacob

Prăjitură “Suflet” este recomandarea lui Alexandru Iacob

PONT! O reţetă improvizată, care are ca şi ingredient "vedetă", iaurtul, un ingredient destul de "limitat" şi greu de folosit pentru a crea un preparat "pretenţios". Un deşert magnific, gustos şi extrem de aspectuos!

Luni, 25.11.2013, 22:44

Tort Pandişpan cu mere, bezea italiană şi sos de vanilie - recomandat de echipa lui Daniel Grosu

O rețetă pretențioasă pentru papile gustative delicate.

Luni, 25.11.2013, 22:43

Tort de ciocolată cu gem de caise preparat de Alex Iacob

Un tort delicios pentru toți cei cărora le place ciocolata.

Luni, 25.11.2013, 22:42

George Crăciun prepară supă cremă de dovleac

Când iarna bate la ușă, o supă cremă de dovleac este tot ceea ce îți trebuie.

Luni, 25.11.2013, 22:40
Alex Iacob recomandă scoici Saint Jacques cu spumă de zmeură

Alex Iacob recomandă scoici Saint Jacques cu spumă de zmeură

O rețetă specială pentru cei ce adoră gustul suav mării și cel îndrăzneț al fructelor de pădure.

Luni, 25.11.2013, 22:30

Mușchiuleț de porc cu andive, Saint Jacques, caju şi piure de cartof dulce pregătit de echipa lui Grosu

Atunci când vrei să prepari mușchiuleț de porc, trebuie să încerci această rețetă savuroasă.

Luni, 25.11.2013, 22:20
Mirela Ivaşcu prepară Carpaccio de Saint Jacques cu piure de dovleac şi morcovi caramelizaţi

Mirela Ivaşcu prepară Carpaccio de Saint Jacques cu piure de dovleac şi morcovi caramelizaţi

Cel mai lăudat preparat al episodului al cincilea. Originar din Franţa, preparatul i-a adus Mirelei Ivaşcu câştigarea duelului!

Luni, 18.11.2013, 17:28

Scoici Saint-Jacques cu piure de ţelină

Dacă îți plac scoicile Saint-Jaques, aceasta este rețeta pe care trebuie să o guști.

Luni, 18.11.2013, 12:46
Toast cu legume confiate

Toast cu legume confiate

Un amouse-bouche de legume ce îți lasă gura apă.

Luni, 18.11.2013, 12:43

Bezea "mi-cuit" cu fructe de pădure

O bezea delicios de fructată.

Luni, 18.11.2013, 12:41
Tarte cu ganache au chocolate

Tarte cu ganache au chocolate

O tarta speciala pentru papile gustative speciale.

Luni, 18.11.2013, 12:37
O provocare apetisanta pentru rețeta săptămânii - Brownie

O provocare apetisanta pentru rețeta săptămânii - Brownie

O rețetă delicios de dulce.

Luni, 18.11.2013, 12:36

Cremă de lămâie pe biscuiţi de vanilie

Un rețetă de top.

Luni, 18.11.2013, 12:31

Cruton cu somon fume şi caviar keta

Un amuse-bouche delicios de pretențios.

Luni, 18.11.2013, 12:29

Scoici Saint-Jacques cu spumă de cartofi

Dacă îți plac scoicile Saint-Jacques și vrei să le gătești într-un mod special, iată o rețetă specială.

Luni, 18.11.2013, 12:25

Rulou cu tofu şi legume în foaie de ridiche daikon

O rețetă cu un fel de brânză și o legumă specială.

Luni, 18.11.2013, 12:24
Pui Satay

Pui Satay

Un fel de mâncare delicios și aromat.

Luni, 18.11.2013, 12:22
Bomboane de foie gras

Bomboane de foie gras

Obrazul fin cu bomboane de foie gras se ține.

Luni, 18.11.2013, 12:20

Sarmale cu carne de porc şi vită

Dacă aștepți oaspeți aleși și vrei să ai pe masă niște sarmale delicioase, aceasta este rețeta perfectă.

Luni, 11.11.2013, 15:45

Melcișori traditionali cu mere

A fost cel mai lăudat desert al episodului, deoarece aluatul rulat ingenios (in formă de melcișori), dar si pentru umplutura extrem de gustoasă imbinată cu nucă și scorțișoară.

Luni, 11.11.2013, 15:15

Paté de casă cu carne de raţă şi măr – rețeta lui Veres Istvan

Un preparat special și delicios, perfect pentru o masă în familie.

Luni, 11.11.2013, 13:18

Pastrav la aburi cu sos de mămăligă și mix de ardei copți cu capere – recomandarea lui Alexandru Iacob

Un preparat sofisticat pentru ocazii speciale.

Luni, 11.11.2013, 13:08

Carpaccio de piersică cu blat de migdale: reteta Mirelei Ivaşcu

O rețetă rafinată pentru gusturi fine.

Luni, 11.11.2013, 12:47

Florentina Lazăr ne recomandă găluşte cu prune proaspete

O rețetă savuroasă ce ne amintește de copilărie.

Luni, 11.11.2013, 12:42

Salată de conopidă cu maioneză de casă preparată de Alexandru Iacob

Dacă îți dorești o salată ușoară, dar gustoasă, încearcă acest preparat.

Luni, 11.11.2013, 12:34

Ultimele știri

x