Antena Căutare

Cruton cu somon fume şi caviar keta

Un amuse-bouche delicios de pretențios.

Ingrediente

  • Pentru 10 porţii
  • 2 felii pâine tăiate cuburi
  • ulei măsline
  • 3 felii somon afumat
  • 1 cutie smântâna fină
  • 100 g icre de somon (caviar keta)
  • chives
  • sare și piper după gust

Mod de preparare

Articolul continuă după reclamă

Se asezonează pâinea şi se unge cu ulei de măsline, apoi se bagă la cuptorul încins la 180º C, 5 minute sau până prinde o culoare aurie şi e crocantă. Se taie somonul feliuțe mici şi se modelează ca un coş. Se pune somon pe cruton, apoi în coş se pune smântâna fină peste caviar roşu (caviar keta). Se decorează cu chives.

Scoici Saint-Jacques cu spumă de cartofi... Cremă de lămâie pe biscuiţi de vanilie...
Înapoi la Homepage

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Top Chef nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/top-chef/. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/antena1official/?fref=ts.Antena1/ , iar canalul nostru de YouTube este: http://www.youtube.com/Antena1AntenaTVGroup.

Nu în ultimul rând, puteţi urmări toate înregistrările integral pe AntenaPlayhttp://antenaplay.ro/top-chef-s2.

2025 de exceptie Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 8, 7 decembrie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Ancăi Țurcașiu
Hello Chef sezonul 8, 7 decembrie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Ancăi Țurcașiu Sambata, 07.12.2024, 15:00
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x