Antena Căutare

Scoici Saint-Jacques cu spumă de cartofi

Dacă îți plac scoicile Saint-Jacques și vrei să le gătești într-un mod special, iată o rețetă specială.

Ingrediente

  • Pentru 10 porţii
  • 10 scoici Saint Jacques
  • 3 cartofi medii curăţaţi
  • 300 ml smântâna de gătit uht 35%
  • sifon
  • 2 capsule cu gaz pentru sifon
  • sare şi piper după gust
  • 100 ml iaurt fin
  • sucul de la jumătate de lămâie
  • 20 g caviar negru

Mod de preparare

Se asezonează scoicile exact înainte de a fi gătite. Se pun într-o tavă şi se băgă la abur la 70º C pentru 20 de minute.
Cartofii se fierb în smântâna până se înmoaie bine. Se dau apoi prin blender până devine un lichid cremos. Se asezonează după gust.
Se pune lichidul în sifon, apoi se introduc capsulele. Se agită bine înainte de folosire. Spuma rezultată se adaugă deasupra scoicii.
Peste spuma de cartofi se mai pune puţin iaurt fin, suc de lămâie şi caviar.

Articolul continuă după reclamă
Rulou cu tofu şi legume în foaie de ridiche daikon... Cruton cu somon fume şi caviar keta...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Top Chef nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/top-chef/. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/antena1official/?fref=ts.Antena1/ , iar canalul nostru de YouTube este: http://www.youtube.com/Antena1AntenaTVGroup.

Nu în ultimul rând, puteţi urmări toate înregistrările integral pe AntenaPlayhttp://antenaplay.ro/top-chef-s2.

Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Ești mai deștept decât un copil de clasa a V-a | Sezonul 3, 14 noiembrie 2024. Camelia a câștigat suma de 7500 de lei
Ești mai deștept decât un copil de clasa a V-a | Sezonul 3, 14 noiembrie 2024. Camelia a câștigat suma de 7500 de lei Joi, 14.11.2024, 19:00
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x