Ingrediente
- 200 g filet de biban de mare fără piele
- 1 avocado taiat cubulețe
- 1 fructul dragonului tăiat cubulețe
- 2 crenguțe de coriandru (numai frunzele)
- 50 g wakame mix (alge de mare, semințele de susan, meduză de mare, chilli)
- 30 g ghimbir marinat
- 20 g nuci pecan
- 10 ml sos de langustine 365
- 10 ml ulei de susan
- 20 ml caviar de somon keta
- 5g eșalotă tăiată mărunt
- 10 g păstrăv afumat
- 20 g roșii tăiate în bucăți mici
- 10 frunze de valeriană
- 10 g fenicul bulb și mărar de fenicul
Mod de preparare
Se taie bibanul de mare cubulețe și se amestecă cu wakame, avocado, eșalotă, sos de langustine, ulei de susan, nucile pecan, coriandru și ghimbir.
Se lasă la marinat, la temperatura camerei, pentru 20 minute.
Se asezonează după gust cu sare și piper.
Finisare și montaj:
Se pune mixul pe farfurie într-un cerc.
Se decorează farfuria cu fructul dragonului, mărar de fenicul, roșii cubulețe, avocado și păstrăv afumat.
Bibanul se decorează cu caviar keta, valeriană, bulb de fenicul.