Horia Vîrlan povesteşte istoria unuia dintre cele mai iubite deserturi, macarons

Invitaţi în emisiunea de miercuri seara a lui Dan Negru, „Te pui cu blondele?”, Horia Vîrlan şi Joseph Hadad au acceptat încântaţi provocarea de a răspunde testelor lansate de blonde, dar şi întrebărilor de cultură generală

Invitaţi în emisiunea de miercuri seara a lui Dan Negru, „Te pui cu blondele?”, Horia Vîrlan şi Joseph Hadad au acceptat încântaţi provocarea de a răspunde testelor lansate de blonde, dar şi întrebărilor de cultură generală.

Întrebaţi care este ingredientul care nu trebuie să lipsească din delicioasele macarons, Horia a vrut să povestească şi cum a luat naştere acest desert: „Cea mai frumoasă şi mediatizată împărăteasă europeană, Maria Antoaneta, austriacă de origine, era o mare iubitoare de dulciuri, iar acest desert a fost făcut special pentru ea. Cu cât erau mai colorate şi frumoase, cu atât îi plăceau mai mult”, povesteşte Horia Vîrlan.

Tot în ediţia de săptămâna aceasta, Joseph Hadad a avut parte de o surpriză de proporţii care l-a făcut să lacrimeze de emoţii. Despre ce este vorba vor afla telespectatorii care vor urmări „Te pui cu blondele?” miercuri, de la 20:30, la Antena 1.

Ultimele știri