Căutare Live

"iComedy": Ovidiu Danci a dat poantele din balet pe poantele de la Bendeac

Ovidiu Danci a facut dans, mai exact balet, toata viata lui, adica mai bine de 20 de ani. Dar numeroasele accidente si antrenamentele  dureroase de-a lungul timpului l-au determinat sa renunte la cariera de dansator.

“Noi, balerinii, avem in general, o cariera destul de scurta ca si solisti pentru ca arta dansului te solicita la maxim, te stoarce pur si simplu, iti erodeaza sanatatea, programul de lucru este pur si simplu imposibil. Dupa o viata intreaga dedicata baletului atat in Romania cat si pe marile scene ale lumii, am luat decizia de a pune in cui poantele. Dar am gasit altele la IComedy”, declara cu umor Ovidiu. “M-am bucurat ca un copil atunci cand am primit de la Mihai Bendeac propunerea de a juca in IComedy. Deja de ceva vreme abordam arta travesti-ului in cadrul diverselor spectacole si faptul ca Mishu mi-a spus ca in show-ul de la ANTENA 1 o sa dau viata multor personaje, multe dintre ele feminine, mi s-a parut o mare provocare”.

In ce alte personaje interesante se va deghiza Ovidiu, telespectatorii vor afla urmarind editia urmatoare din IComedy, show difuzat de ANTENA 1, in fiecare vineri seara, de la ora 20.30.

Vezi "iComedy" in avanpremiera vineri dimineata pe AntenaPlay.ro!

Tobosarul Flavius Hosu, castigatorul celei de-a treia editii "Next Star"... Daniela Crudu si Mihai Mitoseru adrenalina la maximum la Raliul de la Iasi...
Parteneri
Uleiuri pentru creșterea sănătoasă a părului. Sfaturi utile pe care le poți încerca acasă
La fel ca cele mai multe aspecte ale frumuseții, părul sănătos se datorează unei diete echilibrate și ale unui stil de viață activ. Cu toate acestea, există câteva trucuri care îi pot schimba aspectul de la suprafață. Descoperă care sunt principalele uleiuri pentru creșterea sănătoasă a părului și cum pot fi folosite acasă.
Catine.ro
Ultimele știri