Live acumAcces Direct
Prime Time 20:30Chefi la Cutite

Sambata, Oreste sarbatoreste cel de-al 10-lea sezon "Codul lui Oreste". Afla aici ce ti-a pregatit!

Din 14 ianuarie, de la ora 22.00, Oreste Scarlat Teodorescu deschide noul sezon al emisiunii "Codul lui Oreste".

Din 14 ianuarie, de la ora 22.00, Oreste Scarlat Teodorescu deschide noul sezon al emisiunii "Codul lui Oreste".

Prima editie din acest sezon va fi una speciala, aniversara. Dupa ce a lansat cu succes, in 2007, la Antena 2, emisiunea "Codul lui Oreste, sambata aceasta talk-show-ul intra in cel de-al zecelea sezon.


Pentru a sarbatori in mod corespunzator, subiectul abordat in editia din 14 ianuarie va fi, de asemenea, special, o tema care ne preocupa pe toti: previziunile anului 2012.

1. Ce le pregatesti telespectatorilor in noul sezon?

Am intrat in anul fatidic, dupa predictiile mayase si intr-unul al exploziei crizei, conform analistilor economici. Intotdeauna, iesirea dintr-o criza se face, inevitabil prin cunoastere. Imi propun si in acest sezon sa invit publicul la autocunoastere si intelegere a conceptului simplu, ca totul in univers se reduce la raportul cauza-efect!

2. Prima editie din noul sezon este si una aniversara. Sarbatoresti 10 sezoane cu emisiunea "Codul lui Oreste". Va fi un debut in forta, pentru ca vei discuta despre previziunile anului 2012: supozitii, proiectii, etc. Ar trebui sa ne temem de ce ne rezerva viitorul apropiat sau predictiile sunt exagerate si nefondate?

Daca vom avea capacitatea de a intelege si, mai ales de a accepta ecuatia actiune-reactiune, vom intelege ca nimic nu este fix ci ca totul se desfasoara intr-un raport direct cu intentiile, gandurile si actiunile noastre. Ale fiecaruia...

3.Facand o retrospectiva, ce au insemnat, nu pentru moderatorul, ci pentru omul Oreste, aceste 10 sezoane?

O uriasa sansa de a acumula si, vorba unui logo comercial, am simtit bucuria de a primi si a darui!


Recomandari