Antena Căutare

Splash! Vedete la apă | Emilia Ghinescu, o adevărată Wonder Women! S-a accidentat la antrenament, dar a făcut o săritură magnifică

Și-a dorit cu ardoare să fie bună și s-a antrenat intens, însă toate eforturile ei au avut consecințe, căci s-a accidentat rău.

Accident

Și-a dorit cu ardoare să fie bună și s-a antrenat intens, însă toate eforturile ei au avut consecințe, căci s-a accidentat rău.

Chiar dacă nu a existat parte a corpului pe care să nu aibă vânătaie, Emilia Ghinescu, dar nu a a cedat. Determinarea ei i-a dat putere și a făcut un salt de la trei metri, impresionând juriul.

Mai mult de atât, fiul ei, caruia medicii i-au interzis să sară, i-a fost alături și a urcat pe platformă executând, de asemenea, o săritură minunată.

Salt

Jurizare

Splash! Vedete la apă | Șerban Copoț, salt spectaculos de la 10 metri: A fost FORȚĂĂĂ!... Splash! Vedete la apă | Giani Kiriță, emoționat până la lacrimi: ”Am sărit pentru copiii mei!”...
Când este vacanța de Paște în 2023. Iată cum poți să-ți planifici programul de sărbători
Sărbătorile se apropie și mulți se întreabă deja când este vacanța de Paște în anul...
Horoscopul zilei de 1 aprilie 2023. Gemenii prind curaj să spună tot ce simt. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 1 aprilie 2023 spune că Gemenii nu au deloc nevoie de încurajare pentru a...
Parteneri
Zodii care nu știu să lupte pentru iubirea lor. Află ce spun specialiștii
Catine.ro

Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x