VIDEO! Finalistii X Factor s-au intalnit pentru a viziona supershowul, dar si pentru a sarbatori ziua Ligiei, concurenta in categoria grupuri

Pentru prima data, cei mai buni dintre cei buni, s-au reunit in afara concursului! Sambata aceasta, cei 12 finalisti au sarbatorit cu sampanie, muzica si multa voie buna, ziua Ligiei, concurenta care va urca din nou pe scena X Factor in cadrul galelor live. Tot in cadrul acestei intalniri, concurentii au vizionat impreuna, pentru prima data, cea mai recenta editie X Factor difuzata de Antena 1.

Andrei Leonte, Irina Florea, Nicolae Ovidiu Nae, Antonia Filip, Cristian Parmac, Diana Hetea, Iulian Vasile, Alin Vaduva, T&L, Refresh, X treme, Duo Voice, acestea sunt cele 12 nume care isi vor duce visul mai departe in cadrul galelor live X Factor. Inainte insa de a ajunge la acele momente de emotie puternica, traita in direct pe scena supershowului, cei 12 s-au intalnit sambata pentru a savura impreuna victoria obtinuta in cea mai recenta editie a emisiunii. Finalistii nu s-au reunit insa doar pentru vizionare, ci si pentru a sarbatori ziua Ligiei, noua lor colega, care a implinit varsta de 17 ani. Ligia a primit un tort in forma de X, cu mesajul: "La multi ani, pentru o fata X-treme de talentata".

Ligia Moldovan face parte din trupa X-treme, mentorata de Paula Seling. X-treme este o trupa formata de membrii juriului. Prestatiile Ligiei Moldovan, Oanei Sarbu si Ralucai Apostol nu i-au convins pe jurati ca merita sa treaca ficare mai departe, insa au avut incredere in potentialul lor si au speculat absenta trupelor feminine pe piata muzicala din Romania. Astfel, membrii juriului le-au propus celor trei sa faca o trupa, iar ele au acceptat. Telespectatorii se vor reintalni cu cele trei domnisoare in etapa galelor live.

In cadrul primei editii live, difuzata sambata urmatoare de Antena 1, cei 12 finalisti trebuie sa faca fata unei provocari esentiale in evolutia lor. Pentru intaia oara, concurentii trebuie sa-i convinga atat pe jurati, cat si pe telespectatorii Antena1 ca locul lor este acolo, in lumina reflectoarelor, pe scena X factor! Va fi o lupta dura, o lupta intre cei mai buni, iar la finalul ei se afla recunoasterea mult dorita si cel mai mare premiu din istoria show-urilor de televiziune din Romania: 200.000 de euro, oferit de Orange. Pana a ajunge insa acolo, concurentii mai au de parcurs numeroase probe si trebuie sa faca fata unor teste solicitante. In continuare, juriul isi va asuma atat rolul de mentor, cat si cel de evaluator, iar lupta lor va deveni personala. Cum vor evolua in continuare concurentii si care va fi relatia dintre cei trei jurati, telespectatorii vor descoperi sambata urmatoare la X Factor!

Parteneri
Rulouri cu scorțișoară. Rețeta celebrelor cinnamon rolls
Dacă nu ai încercat încă rețeta de rulouri cu scorțișoară, o poți pune pe listă pentru a o prepara într-un weekend. Rețeta celebrelor cinnamon rolls este ușor de preparat, rulourile sunt delicioase și le vei adora de la prima degustare. Rulourile cu scorțișoară pot fi savurate simple sau alături de cafea, de un ceai aromat sau o cană cu lapte.
Catine.ro
Ultimele știri