Antena Căutare

Alex Filip s-a întors în tribul Crocodililor! Se schimbă tot! Ce se va întâmpla acum la Duel

Atunci când totul părea pierdut pentru Crocodili, o apariție surpriză le-a reaprins flacăra speranței! Alex Filip s-a întors! El îl va înlocui pe Dima, dar întoarcerea lui nu ar putea dura prea mult, el reintrând în joc de pe poziția de duelist.

Atunci când totul părea pierdut pentru Crocodili, o apariție surpriză le-a reaprins flacăra speranței! Alex Filip s-a întors! El îl va înlocui pe Dima, dar întoarcerea lui nu ar putea dura prea mult, el reintrând în joc de pe poziția de duelist.

Ieșirea bruscă a lui Dima din concurs a destabilizat ritmul concursului „Ultimul Trib”. După o decizie în premieră, Alex Filip s-a întors în concurs, în tribul Crocodililor, dar în poziția de duelist, înlocuindu-l pe Silviu Mircescu în confruntarea cu Roxana Chiperi.

Nimeni nu s-a bucurat mai mult de întoarcerea lui alex decât Lola Crudu.

„Doamne! Știți cum se bucură copiii când îl văd pe Moș Crăciun? Așa m-am bucurat eu..Băi, am plâns de bucurie, atât de mult m-am bucurat că-l văd.”

Reîntâlnirea a fost emoționantă și pentru Alex, care a recunoscut că reacția colegilor l-a bucurat foarte mult.

„Am fost plăcut surprins de reacția lor, au alergat toți spre mine, iar fetele au plâns. Până și Mircescu...a dat mâna repede cu mine și a fugit, să îl vadă camerele plângând.”

Mircescu s-a autopropus la Duel! Vor rămâne Crocodilii o echipă de fete? „La un moment dat, te voi răsplăti, altfel!”... Dima a părăsit ”Ultimul Trib” după moartea surorii sale. În locul lui, Alex Filip s-a întors în rândul Crocodililor...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Alatura-te abonatilor AntenaPlay: https://s.a1.ro/GMizvqZ

INSTALEAZA APLICATIILE ANTENAPLAY
Android / 
iOS / Smart TV - Afla daca televizorul tau e compatibil
Like pe  Facebook /  Follow pe Instagram / Subscribe pe YouTube 

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei Sambata, 25.05.2024, 15:58
Citește și
x