Antena Căutare

Vara cu 100 de idei. Ce a dezvăluit Teo despre stand up comedy: „Noi suntem binecuvântați ”

Teo (Claudiu Teohari), unul dintre cei mai cunoscuți și apreciați artiști de stand up comedy din România, s-a alăturat campaniei „Vara cu 100 de idei” și ne-a surprins cu cele mai neașteptate dezvăluiri.

teo, in camasa cu dungi si blugi Galerie
Teo s-a alăturat campaniei „Vara cu 100 de idei” de la Antena 1 | Antena 1

Și în această vară, Antena 1 a ales să fie alături de public cu o campanie specială, menită să te inspire la o vacanță de neuitat. Ai „Vara cu 100 de idei” cu starurile tale preferate, care ți-au pregătit momente speciale și idei inedite pentru ca tu să ai 100 de zile de vară la superlativ.

De data aceasta am stat de vorbă cu Teo, celebrul artist de stand up comedy pe care l-am putut vedea făcând show pe scena emisiunii „iUmor” de la Antena 1.

Ce a dezvăluit Teo pentru campania „Vara cu 100 de idei ” de la Antena 1

În cadrul interviului pe care l-a acordat pentru campania „Vara cu 100 de zile”, îndrăgitul comediant ne-a amuzat din plin cu părerile sale despre anotimpul preferat de români pentru a-și petrece vacanța:

„Vara vine în fiecare an, dar din ce în ce mai aleator. Uite, anul ăsta...Iunie noi știam, tradițional, că e vară, dar anul ăsta nu a mai fost. Vom vedea, am avut niște vară și în octombrie, acum vreo doi ani...Vara e minunată atunci când vine. Ea vine prin surprindere, asta e foarte mișto în ultima vreme, că nici nu știi când vine vara. Înainte era plictisitor, din iunie până prin august știai că e vară. Acuma trebuie să te uiți afară să vezi dacă e vară, dacă a venit. Deci e din ce în ce mai interesant, asta e părerea mea despre vară, că nu e plictisitoare. Iarna, ai văzut, ne-a obișnuit câteva mii de ani că e ninsoare, dar acum gata, nu mai ninsoare iarna. Și asta spun, eu cred că toate anotimpurile o să devină un fel de toamnă dubioasă, eu cred că asta o să trăim. Peste o sută de ani o să fie o toamnă dubioasă tot timpul, uneori plouă, alteori nu”, a mărturisit Teo.

Citește și: Cele mai tari glume facute de Teo, Vio si Costel la iUmor 2020. Esti pregatit sa razi?

Claudiu Teohari, zis și Teo, este unul dintre cei mai îndrăgiți și urmăriți comedianți de stand up comedy din România și spectacolele sale aduc mereu momente de neuitat pentru public. Și în cadrul campaniei „Vara cu 100 de idei”, artistul a surprins cu o dezvăluire neașteptată:

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Unde și-ar petrece Teo vacanța de vară?

„Mie îmi plac insulele. Mi-ar plăcea să fac turul insulelor, adică mi-ar plăcea, dacă aș putea, trei luni de zile să merg de pe o insulă pe alta. Dar să fie așa, insule mai mici, mai mari, mi-ar plăcea să merg și în Islanda și în Maldive și în Tenerife și în Noua Zeelandă...Să văd cum sunt insulele, să fac un tur din ăsta, fiindcă nu toate insulele sunt la fel. Să dau notă, să trimit un feedback la sfârșit, să știe ce au de îmbunătățit. Mi-aș dori vara asta să muncesc, am stat prea mult pe bară și mi-aș dori să muncesc. Noi suntem binecuvântați fiindcă avem o meserie din care ne și simțim bine, ne și folosește la suflet. Vara asta nu mă gândesc la vacanțe în principal, ci la faptul că abia aștept să muncesc. În mod ciudat, chiar abia aștept să muncesc vara asta”, a mărturisit comediantul, extrem de sincer.

Ce sugestie de vacanță are Teo pentru români? Descoperă urmărind clipul video de mai sus!

Despre campania „Vara cu 100 de idei ” de la Antena 1

Campania „Vara cu 100 de idei” începe la Antena 1. Anul acesta, primele 100 de idei de vară vin de la Antena 1. După succesul înregistrat în fiecare an al campaniei #varacu100dezile, anul acesta Antena 1 vine cu o nouă abordare, sub forma primelor 100 de idei de petrecut vara.

Cu idei proaspete, abordări complet neașteptate și amuzante, vedetele Antena 1 se întrec în idei proaspete care să îi inspire pe cei de acasă pentru a avea o vară cât mai frumoasă. Și nu în orice fel! Campania #varacu100deidei va fi întregită de o serie de ilustrații animate, în spiritul vacanței de vară.

Mesajul acestei campanii le oferă telespectatorilor o experienţă completă, trăită pe o platformă multimedia 360˚, pe site-urile grupului și pe AntenaPlay, cea mai mare platformă de conținut video din România.

Descarcă aplicația Antena 1 și trimite-ne și tu cele mai tari și sărite de pe fix idei de-a petrece o vară de neuitat!

Vara cu 100 de idei. Vio, dezvăluire neașteptată despre un film cu extratereștri. Ce a mărturisit artistul de stand up c... Vara cu 100 de idei. Florin Ristei s-a „enervat” pe Delia și i-a transmis un mesaj neașteptat: „Ți-am dat block”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x