Antena Căutare

A câștigat X Factorul, iar apoi și-a lansat propriile piese. Florin Răduță, moment memorabil, în fața juraților: "Bă, băiatule"

Nu degeaba a câştigat marele premiu X Factor, în urmă cu doi ani. Florin Raduta s-a prezentat în faţa juriului cu cele mai bune interpretări ale sale şi a reuşit să-i impresioneze pe juraţii noştri, încă de la audiţii. 

Nu degeaba a câştigat marele premiu X Factor, în urmă cu doi ani. Florin Răduță s-a prezentat în faţa juriului, cu cele mai bune interpretări ale sale şi a reuşit să-i impresioneze pe juraţii noştri, încă de la audiţii.

Piesa "It's a man's world", de la James Brown, i s-a potrivit mănuşă. Talentul şi-a spus cuvântul, iar încântarea a fost prezentă la masa vedetelor care au rolul de a căuta factorul X.

Ştefan Bănica s-a declarat cucerit de timbrul lui vocal şi de artificiile pe care le poate face, iar uimirea şi încântarea i s-au putut citi pe chip, până la finalul momentului.

Florin a dat tot, până la ultima notă, și a meritat! Iar daca sunteti curioși ce mai face artistul, vă spunem că a lansat două piese: "Mă Minți Pe Față", "Cheamă-mă".

Video de peste 3,5 milioane de vizualizări! Carla's Dreams, sărutat cu forţa de o concurentă X Factor. Reacţia juratului... Iggy Azalea, Rita Ora și o voce care va rămâne în istoria X Factor. Erika Isac, tânăra de 15 ani, care a electrizat juri...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x