Antena Căutare

Alex Mataev pregateste un nou videoclip pentru melodia "Black & White"

Cel mai bun mod de a te pregati pentru un concurs precum X Factor este sa exersezi. Cat poti de mult. Alex Mataev stie asta si de aceea munceste de zor la alte piese muzicale si videoclipuri.

Cel mai bun mod de a te pregati pentru un concurs precum X Factor este sa exersezi. Cat poti de mult. Alex Mataev stie asta si de aceea munceste de zor la alte piese muzicale si videoclipuri, precum cel al melodiei "Black & White".

Alex si-a anuntat fanii ca ii asteapta o surpriza placuta din partea sa pe Facebook: "New video soon!!!)"Black & White". Vestea a fost insotita de un teaser incitant - cantaretul rock la pian, intr-o imagine ce denota mister si melancolie. Pana atunci, admiratorii ii pot asculta piesa aici, urmand sa se revada cu el la TV in etapa bootcamp, acolo unde vor asista la noi prestatii ale talentatului cantaret de 22 de ani.

Alex Mataev a fost unul din preferatii Deliei si ai lui Cheloo care a recunoscut ca "Nu am ascultat niciodata o varianta mai buna a acestei piese!", referindu-se la coverul sau dupa melodia "I don't wanna miss a thing" a legendarei trupe Aerosmith.

foto: Facebook.com

Sectia de politie X... Factor! Toti vor sa fie Nati Selegean, numai unul reuseste!... Dani Otil, la un pas sa raneasca juriul “X Factor”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 8: Prăjitură Mont Blanc
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 8: Prăjitură Mont Blanc Marti, 21.05.2024, 10:00
Citește și
x