Antena Căutare

Alyanna Lu, o păpuşică extrem de sexy! A venit cu "pupici pufoşi" şi a uimit juriul! "Eşti foarte dulce"

Fără doar şi poate, Alyanna Lu este o apariţie spectaculoasă! A venit însoţită de doi băieţi cu botniţă, iar costumaţia sa e ruptă din desenele japoneze.

Fără doar şi poate, Alyanna Lu este o apariţie spectaculoasă! A venit însoţită de doi băieţi cu botniţă, iar costumaţia sa e ruptă din desenele japoneze.

Se vede de la o poştă că Alina are experienţă pe scenă. A păşit pe ea cu mult curaj şi a arătat că ştie ce are de făcut. Ţinuta sa specială i-a atras imediat atenţia Deliei. "Eşti foarte simpatică", a spus jurata noastră dragă.

Şi pentru că s-a produs o chimie între ea şi Alyanna, concurenta i-a dat o umbrelă care să o apere de "pupicii pufoşi".

Şi a trecut la cântat! Chiar dacă nu stă prea bine la capitolul voce, Alina a impresionat cu show-ul pe care l-a pregătit. "M-ai făcut să mă simt copil şi îmi place treaba asta. Îmi place costumaţia ta de mor. A fost spectacol, pentru că am văzut altceva: costum, atitudine, puţin din cultura Manga. Era nevoie de energia pe care ai adus-o tu aici", i-a spus Delia.

Dar Ştefan Bănică nu este de aceeaşi părere: "Alina, mi-ai trecut prin creierul mic şi creierul mare. Ai o voce foarte stridentă pentru mine. Îţi dau un DA pentru show, dar pentru cântat ai un NU".

"Cele două fete mai mici ale mele s-au uitat cu interes la ce ne-ai prezentat tu. Din partea mea ai un DA", i-a spus Horia Brenciu.

Şi uite aşa s-a ales cu "biletul" pentru etapa următoare!

Trebuie să vezi asta! Horia Brenciu a obligat o concurentă să semneze că se lasă de fumat... În muzică, poți face totul: clarinet, cor, interpretare SOLO! Vova a smuls 3 de DA: „Mi-ai făcut seara mai frumoasă”!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x